onze zorg wordt door patienten gewaardeerd met een 9,5/10 op zorgkaartnederland

Uw gezondheid is onze zorg

 

Snel geholpen worden door onze specialisten.

Wil je snel weer kunnen sporten en bewegen zonder klachten?

ArenaFysio – Fysiotherapie Abcoude

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut en wil je snel geholpen worden? Dan ben je bij ArenaFysio bij het juiste adres. Wij zijn specialisten op gebied van Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie en Sportrevalidatie.

Onze patiënten zijn zeer tevreden over onze aanpak: wij bieden namelijk een effectieve behandeling met direct resultaat. Elke behandeling zul je merken dat het beter gaat, je minder pijn hebt en beter zal bewegen. Met onze persoonlijke benadering kunnen we voor elke patiënt de zorg bieden die elke persoon verdient!

ArenaFysioFysiotherapie Abcoude

Fysio Specialisten

Persoonlijke begeleiding

Direct Resultaat & Advies

Movmᥱᥒt s Mιᥒᥱ™

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuidoost, aan de Hogehilweg 20. En dat is 6 minuten rijden vanaf Abcoude. Dus je staat zo bij ons op de stoep vanaf Abcoude of de omliggende gemeenten. Natuurlijk kun je parkeren achter onze praktijk, of bij de Ikea (gratis!).

 

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Afmelden & Niet Nagekomen Afspraak

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Ben je te laat, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de afspraak bij u in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt de Niet-Nagekomen afspraken Niet.

De knop linkt jou door naar de afspraken pagina. Daar kun je jouw fysio melden dat je niet kan komen.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuidoost, aan de Hogehilweg 20. En dat is 6 minuten rijden vanaf Abcoude. Dus je staat zo bij ons op de stoep vanaf Abcoude of de omliggende gemeenten. Natuurlijk kun je parkeren achter onze praktijk, of bij de Ikea (gratis!).

 

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Pearl Lake
5

Ik werd geholpen door Fysiotherapeut Micha erg vriendelijk en begripvol. Ik kon de volgende dag al ernaar toe er was geen wachttijd Er wordt naar je geluisterd en de oefeningen zijn persoonsgericht. Je krijg ook advies en tips mee voor na de sessie. Excellent service

default image
M A
5

Top fysio heel erg professioneel, ben goed geholpen. Zou het iedereen aanraden.

default image
Claas Renkema
5

Ik heb hier, mede door het gezellige en professionele personeel, een goede revalidatie meegemaakt. Markus en z'n team zorgen ervoor dat je met plezier langskomt, en uiteindelijk met vertrouwen in je lichaam op pad gaat. Zeker een aanrader voor iedereen die een fysiotherapeut zoekt! Bedankt mensen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00