In 2024 lanceren we Arena Health. Bereid je voor op een gezondere toekomst!

word jij een top fysiotherapeut?

 

ArenaFysio Academy

 

Samen leren van onze top specialisten en met gerenomeerde docenten die hun kennis en kunder bij ArenaFysio komen laten zien.

 

N

Persoonlijke begeleiding & training

N

Veldrevalidatie & Return to Sport

N

Overleg en samenwerking met jouw trainers

N

Fysiotherapeuten met jarenlange ervaring

Samen leren en ontwikkelen onder begeleiding van top docenten

ArenaFysio Academy

Welkom bij de ArenaFysio Academy, waar talentvolle fysiotherapeuten samenkomen om hun kennis en vaardigheden te verfijnen onder de begeleiding van vooraanstaande docenten en ervaren professionals uit het veld. In onze academie streven we naar niets minder dan excellentie, waar elke deelnemer wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Ons uitgebreide curriculum omvat een scala aan specifieke onderwerpen, waaronder geavanceerde behandeltechnieken, specifieke oefentherapieën en revalidatietrainingen, en uitgebreide testen-en-meten tijdens de revalidatie. Van hands-on manipulatietechnieken tot complexe oefenprogramma’s, wij bieden diepgaande instructie en praktische ervaring om onze deelnemers te helpen uitblinken in hun vakgebied.

Sluit je aan bij ons in de ArenaFysio Academy en laat jezelf onderdompelen in een wereld van gespecialiseerd leren, waar we samen streven naar innovatie en excellentie in de fysiotherapie.

 

Impressie van een workshop bij ArenaFysio

ArenaFysio Summerschool

Ontdek de opwindende wereld van fysiotherapie tijdens onze Summerschool, een speciaal programma ontworpen voor ambitieuze fysiotherapie studenten die hun kennis willen verdiepen en praktische ervaring willen opdoen. Als onderdeel van de ArenaFysio Academy biedt onze Summerschool een unieke kans om te leren van ervaren professionals en experts in het veld.

Gedurende intensieve workshops en hands-on trainingen krijgen studenten de mogelijkheid om geavanceerde behandeltechnieken te verkennen, specifieke oefentherapieën te begrijpen en de nieuwste ontwikkelingen in de revalidatiepraktijk te onderzoeken. Door middel van interactieve lezingen, praktijkgerichte sessies en casestudy’s, worden studenten aangemoedigd om hun kennis toe te passen in echte scenario’s en uitdagingen.

Onze Summerschool is niet alleen een kans om te leren, maar ook om te netwerken en nieuwe vriendschappen te sluiten met medestudenten en professionals uit het veld. Door samen te werken aan projecten en cases, bouwen studenten niet alleen hun vaardigheden op, maar ook een waardevol netwerk voor de toekomst.

Of je nu net begint aan je reis in de fysiotherapie of op zoek bent naar een kans om je kennis uit te breiden, onze Summerschool biedt een inspirerende en stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien als toekomstige fysiotherapeut.

Sluit je aan bij ons in de ArenaFysio Academy Summerschool en laat je passie voor fysiotherapie tot bloei komen onder begeleiding van ervaren professionals en mentors.

Specifieke onderwerpen tijdens de Workshops

Onze ervaren docenten delen niet alleen hun kennis, maar ook hun rijke ervaring in het toepassen van deze technieken in de praktijk. Door interactieve workshops, casestudy’s en simulaties bieden wij een leeromgeving die zowel stimulerend als inspirerend is.

Of het nu gaat om het verbeteren van de mobiliteit, het versterken van de stabiliteit of het maximaliseren van de functionele capaciteit van patiënten, onze Academy rust fysiotherapeuten uit met de vaardigheden en het vertrouwen om effectieve resultaten te behalen.

Recovery fase

Herstel na de operatie/herstellen van de normale beweeglijkheid. Deze fase besteden we meer tijd in de behandelkamer. Ook krijg je oefeningen om mee aan de slag te gaan thuis en in de Gym. Verder bespreken we belangrijke zaken om je herstel te bevorderen zoals voeding en recovery-strategieën.

Opbouw fase

 Trainen en opbouw van kracht, coördinatie en uithoudings-vermogen. We starten met Sport Specifieke Revalidatie en we richten ons meer en meer op Performance Trainingen. In deze fase besteden we de meeste tijd in de Gym. Ook maken we een start met veldrevalidatie.

Return-to-Sport fase

Aan het eind van deze fase, ben je weer volledig hersteld. We starten met Sport Specifieke Revalidatie op het veld. Je start ook weer met trainingen bij jouw sportclub of gym. We bouwen de belasting op totdat je weer volledig kan sporten en alles kunt doen zoals je voor je blessure gewend was.

Hoe kunnen we je helpen?

 Plan een intake en laten we samen kijken wat je lichaam je verteld.

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00