Onze zorg wordt met een 9,6 / 10 op zorgkaartnederland gewaardeerd

 

Uw gezondheid is onze zorg

Ervaar de persoonlijke aanpak van onze oefentherapeute Suzanne

N

Specialist bekkenbodem klachten

N

Effectieve behandelingen & direct resultaat

N

Incontinentie klachten bij mannen en vrouwen

N

Pre- en postnatale zorg voor vrouwen

Klachten rondom het bekken, onderrug of zwangerschapsklachten?

Bekken Oefentherapie Amsterdam Zuidoost

Onze bekken oefentherapeute Suzanne van Ee is gespecialiseerd in alle klachten die voorkomen rondom het bekkengebied, de lage rug en liesregio. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de fysieke begeleiding van zwangere vrouwen zowel voor als na de geboorte. Ze ziet dan ook regelmatig zwangere vrouwen voor hulp bij rugklachten of ander fysiek ongemak tijdens de zwangerschap. Ook komen er veel vrouwen die hulp nodig hebben na de geboorte om weer fysiek helemaal fit te worden. Met oefentherapie kunnen deze klachten goed verholpen worden.
Suzanne heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in incontinentieklachten bij zowel mannen als vrouwen. Bekken oefentherapie kan goed helpen om van dit ongemak af te komen.

Wat is bekken oefentherapie?

Bekkenoefentherapie is er voor iedereen die klachten ervaart rondom de lage rug, bekken en/of bekkenbodem. Na een paar afspraken ben je goed geïnformeerd en bewust van je eigen invloed op je klacht. Deze klacht zal snel afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.
(Jong)volwassenen met lichamelijke klachten komen door inzicht en oefening van hun (pijn)klachten af.
Suzanne is gespecialiseerd in de begeleiding van zwangere dames met rug- en bekkenklachten zowel tijdens als na de zwangerschap.
Sinds januari 2023 is Suzanne werkzaam bij ArenaFysio in Amsterdam Zuidoost. Zij is als yoga docente geïnteresseerd geraakt in het beïnvloeden van klachten door een verbeterde houding. Suzanne is geregistreerd bekkenoefentherapeut en heeft een verdere specialisatie gedaan op gebied van incontinentie bij mannen en vrouwen.

Suzanne is aanwezig op dinsdag en vrijdag.

Suzanne van Ee

Suzanne van Ee

Bekken oefenherapeut | Mensedieck therapeut | Incontientie zorg

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Afmelden & Niet Nagekomen Afspraak

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Ben je te laat, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de afspraak bij u in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt de Niet-Nagekomen afspraken Niet.

De knop linkt jou door naar de afspraken pagina. Daar kun je jouw fysio melden dat je niet kan komen.

Dit is wat anderen over ons schrijven

Onze klanten vertrouwen ons

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00