bijlmer bootcamp – medical

Samen gezellig sporten en fitter worden

 

ArenaFysio biedt Bijlmer Bootcamp – Medical voor mensen met een chronische aandoeningen zoals diabeter, obesitas, artrose en meer.

samen gezellig sporten om fitter & gezonder te worden

Bijlmer Bootcamp – MEDICAL

Wil jij sporten en heb je fysieke klachten zoals artrose, obesitas of diabeter? Ga dan lekker met onze Bijlmer Bootcamp – MEDICAL meedoen. Wij bieden aan de bewoners uit de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost, gezellig sporten en bewegen in groepsverband. Samen maken we er leuke trainingen van, waar je veel zult leren en daarbij gezonder, fitter en sterker zult worden.
We bepalen haalbare doelen en hoe deze het beste te bereiken zijn.
Kom gezellig sporten met je vrienden en vriendinnen onder begeleiding van professionele personal trainers uit Amsterdam Zuidoost.
Hoe ziet zo’n Bijlmer Bootcamp – MEDICAL training er uit?
Samen met de Bijlmer Bootcamp trainer & coach, ga je trainen bij het Sportpark Bijlmer en/of Nelson Mandela Park.
De trainingen zullen in groepsvorm zijn, wat het wel zo leuk maakt. Dus nodig je vrienden of vriendinnen uit om samen te komen trainen.
We trainen buiten bij mooi weer, en binnen wanneer het weer slecht is.
Tijdens elke training is er de mogelijkheid om vragen te spellen over jouw gezondheid, leefstijl en voeding.
Maak daar dus gebruik van!
Variatie & Plezier
Per keer zul je uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen. Uiteraard zal dit wel veilig gaan en houden we rekening met jouw beperkingen. Maar we zullen je zeker uitdagen zodat jouw doelen gehaald gaan worden.
We trainen buiten, in de zon, regen of welk weer het ook is. En altijd met als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo zul je elke week merken dat je fitter, sterker en gezonder wordt.
 
Wat kan je kiezen?
Je kan kiezen tussen eenmaal in de week, of zelfs driemaal per week.
Omdat wij de kinderen graag helpen om gezonder te worden, hebben we ervoor gezorgd dat het goedkoper is om vaker te komen trainen, dan eenmaal per week.
Amsterdam Zuidoost

Waarom Bootcamp Bijlmer – MEDICAL?

Omdat de bewoners in de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost minder bewegen – en door de Corona Maatregelen is dit aan het toenemen – willen wij als ArenaFysio het Bootcamp Bijlmer – MEDICAL project opzetten om deze bewoners weer met elkaar te laten sporten en bewegen in groepsverband.

Mede doordat er ook meer eenzaamheid aan het ontstaan is, willen wij deze bewoners gezamenlijk laten sporten.

Stadpas

Omdat er veel bewoners zijn die weinig middelen hebben om te kunnen sporten, hebben wij een samenwerking met de Amsterdamse Stadpas. Op deze manier zorgen we dat elke bewoner uit de Bijlmer een mogelijkheid heeft om te sporten in Amsterdam Zuidoost.

 

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Adam Singer
5

Na het doorscheuren van mijn achterste kruisbanden uiteindelijk bij Arena Fysio terecht gekomen. Dankzij hun aanpak en de begeleiding die ik heb gekregen, kon een operatie die aanvankelijk noodzakelijk leek, voorkomen worden. De begeleiding gedurende het traject was persoonlijk en met veel betrokkenheid gedurende de gehele sessies.

default image
Pearl Lake
5

Ik werd geholpen door Fysiotherapeut Micha erg vriendelijk en begripvol. Ik kon de volgende dag al ernaar toe er was geen wachttijd Er wordt naar je geluisterd en de oefeningen zijn persoonsgericht. Je krijg ook advies en tips mee voor na de sessie. Excellent service

karin haverschmidt
5

Hulde aan ArenaFysio! Ik kan zowaar weer mijn knie redelijk pijnloos bewegen, had ik een maand geleden niet verwacht.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur