bijlmer bootcamp – young

Samen gezellig sporten en fitter worden

 

ArenaFysio biedt Bijlmer Bootcamp – Young voor alle kinderen in Amsterdam Zuidoost die fitter en gezonder willen worden.

samen gezellig sporten met je vrienden & vriendinnen

Bijlmer Bootcamp – YOUNG

Wil jij sporten maar wil je niet voetballen of andere sporten doen? Ga dan lekker met onze Bijlmer Bootcamp – Young meedoen. Wij bieden aan de jeugd uit de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost, gezellig sporten en bewegen on groepsverband. Samen maken we er leuke trainingen van, waar je veel zult leren en daarbij gezonder, fitter en sterker zult worden.
We bepalen haalbare doelen en hoe deze het beste te bereiken zijn.
Kom gezellig sporten met je vrienden en vriendinnen onder begeleiding van professionele personal trainers uit Amsterdam Zuidoost.
Hoe ziet zo’n Bijlmer Bootcamp – Young training er uit?
Samen met de Bijlmer Bootcamp trainer & coach, ga je trainen bij het Sportpatk Bijlmer en/of Nelson Mandela Park.
De trainingen zullen in groepsvorm zijn, wat het wel zo leuk maakt. Dus nodig je vrienden of vriendinnen uit om samen te komen trainen.
Variatie & Plezier
Per keer zul je uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen. Uiteraard zal dit wel veilig gaan en houden we rekening met jouw beperkingen. Maar we zullen je zeker uitdagen zodat jouw doelen gehaald gaan worden.
We trainen buiten, in de zon, regen of welk weer het ook is. En altijd met als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo zul je elke week merken dat je fitter, sterker en gezonder wordt.
 
Wat kan je kiezen?
Je kan kiezen tussen eenmaal in de week, of zelfs driemaal per week.
Omdat wij de kinderen graag helpen om gezonder te worden, hebben we ervoor gezorgd dat het goedkoper is om vaker te komen trainen, dan eenmaal per week.
sport psycholoog

Waarom Bootcamp Bijlmer – YOUNG?

Omdat de kinderen in de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost minder bewegen – en door de Corona Maatregelen is dit aan het toenemen – willen wij als ArenaFysio het Bootcamp Bijlmer – Young project opzetten om deze kinderen weer met elkaar te laten sporten en bewegen in groepsverband.

Mede doordat er ook meer eenzaamheid aan het ontstaan is onder de jeugd, willen wij deze kinderen met elkaar laten sporten, met inachtneming van de voorgeschreven maatrgeelen. En we willen dit graag samen doen met de Sportcubs, (maatschappelijke) organisaties en de huisartsen en specialisten in de wijk, opzetten.

Stadpas

Omdat er veel kinderen zijn die weinig middelen hebben om te kunnen sporten, hebben wij een samenwerking met de Amsterdamse Stadpas. Op deze manier zorgen we dat elk kind een mogelijkheid heeft om te sporten in Amsterdam Zuidoost.

 

Bootcamp Amsterdam Zuidoost
Geloof anderen op hun woord

Onze klanten vertrouwen ons

Mijn kinderen zijn door deze fysio behandeld, ik ben erg tevreden. Hij neemt zijn tijd om te luisteren, heel vriendelijk en vertrouwd. Kortom top fysio 👍

Diana Pocorni

Moeder van twee kinderen

Supersnel herstel na een meniscusoperatie. Een fijne persoonlijke een progressieve aanpak. Na 4 weken een bijna volledig herstel.

Yannick Mulder

Tennis Trainer - Strength & Conditioning Coach

Sinds maart ben ik vanwege mijn hernia onder behandeling van de fysiotherapeuten van ArenaFysio. Twee therapeuten hebben me tot nu toe geholpen. Over beide ben ik bijzonder tevreden. De rustige benadering, uitleg, feedback, meegegeven oefeningen en fysio behandeling bevallen me heel goed. Het is de moeite waard deze nog even voort te zetten. ArenaFysio kan ik anderen van harte aan bevelen.”

Maks Berhitoe

Voormalig leraar / gepensioneerde

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur