bijlmer bootcamp

Samen sporten en fitter worden

 

ArenaFysio biedt Bijlmer Bootcamp voor alle mensen in Amsterdam Zuidoost die fitter en gezonder willen worden.

samen gezellig sporten met je vrienden & vriendinnen

Bijlmer Bootcamp

Wil jij sporten maar wil je niet voetballen of andere sporten doen? Ga dan lekker met onze Bijlmer Bootcamp meedoen. Wij bieden aan alle bewoners uit de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost, gezellig sporten en bewegen in groepsverband. Samen maken we er leuke trainingen van, waar je veel zult leren en daarbij gezonder, fitter en sterker zult worden.
 
We bepalen haalbare doelen en hoe deze het beste te bereiken zijn.
Kom gezellig sporten met je vrienden en vriendinnen onder begeleiding van professionele personal trainers uit Amsterdam Zuidoost.
Personal Training

Bijlmer Bootcamp – meer dan sporten

  • Samen sporten & plezier hebben
  • Buiten trainen met voldoende afstand
  • Samen leren wat een ‘gezonde levensstijl’ is
  • Alles onder begeleiding van specialisten
  • Uitgebreide Fysio Intake & Screening voorafgaand aan deelname

Kosten & Vergoedingen

  • 10 rittenkaart of een 3 maanden lidmaatschap
  • Proeftraining voor maar 7,50 euro
  • Deelname met de stadspas mogelijk
Variatie & Plezier
Per keer zul je uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen. Uiteraard zal dit wel veilig gaan en houden we rekening met jouw beperkingen. Maar we zullen je zeker uitdagen zodat jouw doelen gehaald gaan worden.
We trainen buiten, in de zon, regen of welk weer het ook is. En altijd met als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo zul je elke week merken dat je fitter, sterker en gezonder wordt.
 
Wat kan je kiezen?
Je kan kiezen tussen eenmaal in de week, of zelfs driemaal per week. Omdat wij de bewoners uit Zuidoost graag helpen om gezonder te worden, hebben we ervoor gezorgd dat het goedkoper is om vaker te komen trainen, dan eenmaal per week.
Proeftraining
Plan een proeftraining van een uur voor eenmalig 7,50 euro, te voldoen voorafgaand aan de les.
sport psycholoog

Waarom Bootcamp Bijlmer?

Omdat de kinderen in de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost minder bewegen – en door de Corona Maatregelen is dit aan het toenemen – willen wij als ArenaFysio het Bootcamp Bijlmer – Young project opzetten om deze kinderen weer met elkaar te laten sporten en bewegen in groepsverband.

Mede doordat er ook meer eenzaamheid aan het ontstaan is onder de jeugd, willen wij deze kinderen met elkaar laten sporten, met inachtneming van de voorgeschreven maatrgeelen. En we willen dit graag samen doen met de Sportcubs, (maatschappelijke) organisaties en de huisartsen en specialisten in de wijk, opzetten.

Stadpas

Omdat er veel kinderen zijn die weinig middelen hebben om te kunnen sporten, hebben wij een samenwerking met de Amsterdamse Stadpas. Op deze manier zorgen we dat elk kind een mogelijkheid heeft om te sporten in Amsterdam Zuidoost.

 

Hoeveel heb je nodig per dag?

Bereken je optimale calorieën

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Goals
Your results:
0
calories/day
Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Anoniem
5

De orthopeed beval mij deze fysiotherapie aan. Na een goede intake en paar doelgerichte behandelingen zijn mijn schouderklachten eerder weg dan ik verwacht had. Ik ben helemaal blij want ik mijn sport weer oppakken. Ik heb duidelijk instructie voor oefeningen meegekregen voor thuis en voor de warming-up.

karin haverschmidt
5

Hulde aan ArenaFysio! Ik kan zowaar weer mijn knie redelijk pijnloos bewegen, had ik een maand geleden niet verwacht.

default image
M A
5

Top fysio heel erg professioneel, ben goed geholpen. Zou het iedereen aanraden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur