bijlmer bootcamp

Samen gezellig sporten en fitter worden

 

ArenaFysio biedt Bijlmer Bootcamp voor alle mensen in Amsterdam Zuidoost die fitter en gezonder willen worden.

samen fitter, gezonder en sterker worden met onze top trainers

Wij zetten de sfeer zodat jij in een sportieve en gezellige omgeving kan trainen! 

Wil jij gezonder, fitter en sterker worden? Maar wil je niet in een fitness trainen? Dan is de Bijlmer Bootcamp er voor jou! Met onze functionele trainingen zorgen we ervoor dat je gezonder en fitter zult worden. Samen maken we er leuke trainingen van met goede muziek, waarbij je veel zult leren over een gezondere leefstijl.

Kom sporten onder professionele begeleiding van onze personal trainers.

Personal Training

Bijlmer Bootcamp – meer dan sporten

  • Samen sporten & plezier hebben
  • Buiten trainen met voldoende afstand
  • Samen leren wat een ‘gezonde levensstijl’ is
  • Alles onder begeleiding van specialisten.

Bijlmer Bootcamp – Medical

Uw gezondheid is onze zorg

Wilt u gezonder, fitter en sterker worden? En heeft u een chronische aandoening?

Kom dan meedoen met de Bijlmer Bootcamp – MEDICAL.

sport psycholoog

Waarom Bootcamp Bijlmer?

Omdat de kinderen in de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost minder bewegen – en door de Corona Maatregelen is dit aan het toenemen – willen wij als ArenaFysio het Bootcamp Bijlmer – Young project opzetten om deze kinderen weer met elkaar te laten sporten en bewegen in groepsverband.

Mede doordat er ook meer eenzaamheid aan het ontstaan is onder de jeugd, willen wij deze kinderen met elkaar laten sporten, met inachtneming van de voorgeschreven maatrgeelen. En we willen dit graag samen doen met de Sportcubs, (maatschappelijke) organisaties en de huisartsen en specialisten in de wijk, opzetten.

Stadpas

Omdat er veel kinderen zijn die weinig middelen hebben om te kunnen sporten, hebben wij een samenwerking met de Amsterdamse Stadpas. Op deze manier zorgen we dat elk kind een mogelijkheid heeft om te sporten in Amsterdam Zuidoost.

 

Hoeveel heb je nodig per dag?

Bereken je optimale calorieën

Imperial
Metric
Basic Information
years
kg
cm
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
M A
5

Top fysio heel erg professioneel, ben goed geholpen. Zou het iedereen aanraden.

default image
Chebio Tower
5

De combinatie van zeer deskundige fysiotherapeuten en hun goede faciliteiten hebben mij geholpen om goed te revalideren van enkele sportblessures opgelopen tijdens American Football. Naast sportmassages en advisering wordt er ook in hun eigen gym gewerkt aan herstel, waarbij ze je nauwlettend in de gaten houden. Tevens stellen ze trainingsschema's op die je ook in je eigen tijd kan doen om herstel te bevorderen. Al met al een top praktijk!

xDizion
5

Goede en leuke trainingen in een perfecte omgeving voor hersteltrainingen, return to sport trainingen en voor extra performance training. Je kunt er alles trainen en de begeleiding die je hebt is ook goed. Ze vertellen je precies wat je goed of fout doet zodat je het uiterste uit je training kan halen. Hele leuke ervaring en beter dan mijn vorige trainer.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00