Top fysiotherapie in amsterdam zuidoost

 

Wil jij weer pijnvrij sporten, bewegen en gezonder leven?

Fysiotherapie – Orthopedische Revalidatie – Sportrevalidatie – Personal Training – Gym – Voeding & GLI – Sport Performance –

Ideale faciliteiten voor jouw behandelingen, revalidatie & trainingen

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Bij ArenaFysio helpen we je snel en effectief. Al na de eerste sessie zul je verbetering ervaren en advies met oefeningen meekrijgen waar je echt wat aan hebt. Bij ons ervaart u een persoonlijke aanpak van experts die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Ons team van fysiotherapeuten staat voor je klaar, zodat jij snel weer pijnvrij kan sporten en bewegen.

De ArenaFysio aanpak

Wij onderscheiden ons van de meeste anderen al bij de eerste kennismaking. Wij nemen namelijk de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Daarna gaan we altijd op zoek naar het WAAROM achter de klacht. Door dit te onderzoeken, kunnen wij je beter helpen en kun je snel weer klachtenvrij bewegen & sporten.

De Behandelkamers van ArenaFysio

Wij gebruiken alleen goed ingerichte behandelkamers, waar jij je thuis voelt. Zo ben je meer op je gemak en kunnen we een succesvolle behandeling starten.

Er staan in onze behandelkamers veel plantjes, omdat groen nu eenmaal rust brengt en de gezondheid bevorderd.

De Gym van ArenaFysio

Wij gebruiken een zeer goed ingerichte Gym om jouw revalidatie te optimaliseren. Omdat wij deze Gym naar onze wensen hebben kunnen inrichten, hebben we alles kunnen plaatsen wat voor jou als patient noodzakelijk is.

Bij ons geen andere sporters of fitness gebruikers die jouw revalidatie in de weg staan. Wij zijn de enige die onze Gym kunnen gebruiken. En dat is wel zo prettg, want dat geeft rust, vertrouwen en een prettige sfeer om jouw oefeningen te doen.

Omdat wij verder kijken dan je gewend zal zijn, kun je bij ons ook je eigen muziek aanzetten. Muziek is een essentieel onderdeel om een goede revalidatie te realiseren. Maar nergens kan de patient zijn eigen muziek aanzetten, om extra motivatie, of een betere focus te krijgen.

De Buitenfitness van ArenaFysio

Wij gebruiken het Spoorpark, om met onze patienten buiten te revalideren. Bij deze buitenfitness kunnen wij alle sport specifieke revalidatie geven en jou optimaal klaar stomen voor de Return-To-Sport fase.

Zo ervaar je onder begeleiding weer dat je kan sporten zonder beperkingen, en krijg je meer vertrouwen. We zullen bij sporters ook gebruik maken van veldrevalidatie op het sportveld.

Het Spoorpark gebruiken we ook om ons motto kracht bij te zetten: Movement as Medicine. Want wij leren onze patienten dat buiten bewegen, leuk kan zijn en fijn is om gezamelijk bezig te zijn.

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Oost

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. Scroll naar beneden om meer tijden en mogelijkheden te vinden.

Meer over ons team & visie

Persoonlijke behandeling door onze experts

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00