Arenafysio is fysiotherapie van de hoogste kwaliteit!

Wil jij weer pijnvrij sporten en bewegen?

Bij ArenaFysio ben je in goede handen! Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, orthopedische revalidatie en sportrevalidatie. 

Wij hebben uitstekende faciliteiten om jou te helpen. Maak snel een afspraak en je kan binnen 48u terecht bij een van onze experts.

Ideale faciliteiten voor jouw behandelingen, revalidatie & trainingen

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Bijlmer – Bullewijk – Amstel 3 – Duivendrecht

Bij ArenaFysio helpen we je snel en effectief. Al na de eerste sessie zul je verbetering ervaren en advies met oefeningen meekrijgen waar je echt wat aan hebt. Bij ons ervaart u een persoonlijke aanpak van experts die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Ons team van fysiotherapeuten staat voor je klaar, zodat jij snel weer pijnvrij kan sporten en bewegen.

De ArenaFysio aanpak

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw herstel, hebben wij de ArenaFysioZorgplannen ontwikkeld. Deze behandelprogramma’s zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en de laatste richtlijnen en wetenschappelijke literatuur. Aan de hand van ons 3-fasen model begeleiden wij u naar een optimaal herstel. Meer informatie over onze ArenaFysio aanpak vindt u op onze pagina over fysiotherapie.

 

Wij onderscheiden ons van de meeste anderen al bij de eerste kennismaking. Wij nemen namelijk de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Daarna gaan we altijd op zoek naar het WAAROM achter de klacht. Door dit te onderzoeken, kunnen wij je beter helpen en kun je snel weer klachtenvrij bewegen & sporten.

 

Voor wie ArenaFysio geschikt?

Wij richten ons met name op bewoners en werkenden in Amsterdam Zuidoost, Bullewijk, Bijlmer, Duivendrecht en Diemen. Wij zijn uitstekend te bereiken per openbaar vervoer, omdat we dicht bij Station Bijlmer-Arena & Station Bullewijk onze praktijk hebben. Het is ook mogelijk om te parkeren achter onze praktijk, met gebruik van de ParkMobile app.

Bij ArenaFysio kan iedereen terecht die goede Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie, Sportrevalidatie, Sportmassage & Gecombineerde Leefstijl Interventie, zoekt.

Maak nu een afspraak bij een van onze specialisten en je kan binnen 48u bij ons terecht.

 

 

 

Movement as Medicine

 

ArenaFysio is de fysio specialist van Amsterdam Zuidoost (Bijlmer, Bullewijk, Bijlmer-Arena, Holendrecht, Gein, Bijlmermeer, Amstel 3, Gaasperdam, Arena Poort, Amsterdamse Poort, H-buurt, K-buurt, G-buurt, Venserpolder, F-buurt), Duivendrecht, Diemen & Ouderkerk aan de Amstel.

De Behandelkamers van ArenaFysio

Wij gebruiken alleen goed ingerichte behandelkamers, waar jij je thuis voelt. Zo ben je meer op je gemak en kunnen we een succesvolle behandeling starten.

Er staan in onze behandelkamers veel plantjes, omdat groen nu eenmaal rust brengt en de gezondheid bevorderd.

De Gym van ArenaFysio

Wij gebruiken een zeer goed ingerichte Gym om jouw revalidatie te optimaliseren. Omdat wij deze Gym naar onze wensen hebben kunnen inrichten, hebben we alles kunnen plaatsen wat voor jou als patient noodzakelijk is.

Bij ons geen andere sporters of fitness gebruikers die jouw revalidatie in de weg staan. Wij zijn de enige die onze Gym kunnen gebruiken. En dat is wel zo prettg, want dat geeft rust, vertrouwen en een prettige sfeer om jouw oefeningen te doen.

Omdat wij verder kijken dan je gewend zal zijn, kun je bij ons ook je eigen muziek aanzetten. Muziek is een essentieel onderdeel om een goede revalidatie te realiseren. Maar nergens kan de patient zijn eigen muziek aanzetten, om extra motivatie, of een betere focus te krijgen.

Maar bij ArenaFysio dus wel!

De Buitenfitness van ArenaFysio

Wij gebruiken het Spoorpark, om met onze patienten buiten te revalideren. Bij deze buitenfitness kunnen wij alle sport specifieke revalidatie geven en jou optimaal klaar stomen voor de Return-To-Sport fase.

Zo ervaar je onder begeleiding weer dat je kan sporten zonder beperkingen, en krijg je meer vertrouwen. We zullen bij sporters ook gebruik maken van veldrevalidatie op het sportveld.

Het Spoorpark gebruiken we ook om ons motto kracht bij te zetten: Movement as Medicine. Want wij leren onze patienten dat buiten bewegen, leuk kan zijn en fijn is om gezamelijk bezig te zijn.

Onze experts

Persoonlijke behandeling door onze experts

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. De afspraak staat meteen in onze agenda. Wel zo makkelijk!

– De blauwe plekken zijn voor Intake van een uur.

– De groene plekken zijn voor een Intake van een halfuur.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden nadat je bovenstaande hebt gelezen? Stuur ons een bericht en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Mandaag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur