De plek om snel weer te sporten

 

De plek voor deep tissue massage

 

Focus op het creëren van bewegingsvrijheid of ruimte, en de andere keer bevorderen wij de bloedsomloop en stroming.

 

Zo snel mogelijk weer jezelf

 

Creëren van bewegingsvrijheid 

Tijdens onze Deep Tissue Massages gebruiken wij verschillende methodieken die per behandeling verschillen. De ene keer leggen wij de focus op het creëren van bewegingsvrijheid of ruimte, en de andere keer bevorderen wij de bloedsomloop en stroming. Ook kan het zijn dat meerdere methodes worden gecombineerd. Afhankelijk van de behandeling die het beste bij jou past, zullen de methodes gekozen worden.

Voor de beste werking zal er op de blote huid en met olie gemasseerd worden. Doordat het een stevige vorm van masseren is, wordt de pijngrens opgezocht maar belangrijk is dat deze niet wordt overschreden.

 

Onze experts

Persoonlijke behandeling door onze experts

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. De afspraak staat meteen in onze agenda. Wel zo makkelijk!

Hoe kunnen we je helpen?

 Plan een intake en laten we samen kijken naar wat je lichaam je vertelt.

Geloof anderen op hun woord

Onze klanten vertrouwen ons

"Ik dacht altijd dat mijn hamstrings het probleem waren totdat ik bij Lennard kwam. Bleek dat ik rugproblemen had. Erg fijn om tot de kern te komen. Super bedankt!"

 

Rhodo

Webdeveloper, klimmer en surfer

"Al jaren had ik steeds terugkerende klachten van mijn voet tot aan mijn onderrug. Nooit gedacht dat ik na een paar maanden weer pijnvrij zou zijn! Bedankt voor de op-maat en effectieve behandeling."

Mandy

Fitness docent

"After an evil knee injury during kitesurfing, Lennard made me fit again with a lot of positive energy and encouragement. Since he had selected very special exercises for my sport, I was not only able to get on my feet again within a short time, I also feel stronger and fitter than before. 

Susanne

Topsporter

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Telefoon

06-14402060

Adres

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

E-mail

lennard@arenagym.nl

Openingstijden

ma tm vrij 08:00 - 20:00 uur