Begeleiding en advies om gezonder te leven en beter te herstellen na ene operatie

 

Uw gezondheid is onze zorg

 

Ervaar de persoonlijke aanpak van onze dietiste Hosai Safi

N

Specialist voedingsadvies

N

Duidelijke advies en goede begeleiding

N

Leefstijl coaching en hulp bij afvallen

N

Sport voeding en hulp bij beter herstellen

Klachten rondom het bekken, onderrug of zwangerschapsklachten?

Voedingsadvies en dietiek Amsterdam Zuidoost

Onze bekken oefentherapeute Suzanne van Ee is gespecialiseerd in alle klachten die voorkomen rondom het bekkengebied, de lage rug en liesregio. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de fysieke begeleiding van zwangere vrouwen zowel voor als na de geboorte. Ze ziet dan ook regelmatig zwangere vrouwen voor hulp bij rugklachten of ander fysiek ongemak tijdens de zwangerschap. Ook komen er veel vrouwen die hulp nodig hebben na de geboorte om weer fysiek helemaal fit te worden. Met oefentherapie kunnen deze klachten goed verholpen worden.

Suzanne heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in incontinentieklachten bij zowel mannen als vrouwen. Bekken oefentherapie kan goed helpen om van dit ongemak af te komen.

Wat is bekken oefentherapie?

Bekkenoefentherapie is er voor iedereen die klachten ervaart rondom de lage rug, bekken en/of bekkenbodem. Na een paar afspraken ben je goed geïnformeerd en bewust van je eigen invloed op je klacht. Deze klacht zal snel afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

(Jong)volwassenen met lichamelijke klachten komen door inzicht en oefening van hun (pijn)klachten af.

Suzanne is gespecialiseerd in de begeleiding van zwangere dames met rug- en bekkenklachten zowel tijdens als na de zwangerschap.

Sinds januari 2023 is Suzanne werkzaam bij ArenaFysio in Amsterdam Zuidoost. Zij is als yoga docente geïnteresseerd geraakt in het beïnvloeden van klachten door een verbeterde houding. Suzanne is geregistreerd bekkenoefentherapeut en heeft een verdere specialisatie gedaan op gebied van incontinentie bij mannen en vrouwen.

Suzanne is aanwezig op dinsdag en vrijdag.

 

Jelmer de Vries

Dietiste Hosai Safi

Bekken oefenherapeut

Mensedieck therapeut

Incontientie zorg

Dit is wat anderen over ons schrijven

Onze klanten vertrouwen ons

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00