Onze patiënten waarderen ons met een 9,5/10 op zorgkraartnederland

 

Uw gezondheid is onze zorg

Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke begeleiding

Wil je snel weer vrij kunnen bewegen zonder pijnklachten?

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

ArenaFysio is een nieuwe, innovatieve fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuidoost. Wij richten ons op zowel de bewoners als de werkenden in deze wijk van Amsterdam. Als fysiotherapeuten hebben wij ons gespecialiseerd in Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie en SportrevalidatieMet ons team van specialisten staan wij voor u klaar om de beste zorg te bieden. Onze fysiotherapie praktijk is vlakbij Station Amsterdam Bijlmer-Arena & Bullewijk gevestigd.

Specialistische Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Bij ArenaFysio ervaart u een persoonlijke aanpak van fysiotherapeuten die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, orthopedische revalidatie zoals na een kruisband- of meniscus operatie, en sportrevalidatie voor alle sportblessures. Wij hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor acute lage rugklachten, nekpijn (whiplash), of schouderklachten.

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
M A
5

Top fysio heel erg professioneel, ben goed geholpen. Zou het iedereen aanraden.

default image
Anoniem
5

De orthopeed beval mij deze fysiotherapie aan. Na een goede intake en paar doelgerichte behandelingen zijn mijn schouderklachten eerder weg dan ik verwacht had. Ik ben helemaal blij want ik mijn sport weer oppakken. Ik heb duidelijk instructie voor oefeningen meegekregen voor thuis en voor de warming-up.

xDizion
5

Goede en leuke trainingen in een perfecte omgeving voor hersteltrainingen, return to sport trainingen en voor extra performance training. Je kunt er alles trainen en de begeleiding die je hebt is ook goed. Ze vertellen je precies wat je goed of fout doet zodat je het uiterste uit je training kan halen. Hele leuke ervaring en beter dan mijn vorige trainer.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Chat openen