Onze patiënten waarderen ons met een 9,5/10 op zorgkraartnederland

 

Uw gezondheid is onze zorg

Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke begeleiding

Wil je snel weer vrij kunnen bewegen zonder pijnklachten?

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

ArenaFysio is een nieuwe, innovatieve fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuidoost. Wij richten ons op zowel de bewoners als de werkenden in deze wijk van Amsterdam. Als fysiotherapeuten hebben wij ons gespecialiseerd in Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie en SportrevalidatieMet ons team van specialisten staan wij voor u klaar om de beste zorg te bieden. Onze fysiotherapie praktijk is vlakbij Station Amsterdam Bijlmer-Arena & Bullewijk gevestigd.

Specialistische Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Bij ArenaFysio ervaart u een persoonlijke aanpak van fysiotherapeuten die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, orthopedische revalidatie zoals na een kruisband- of meniscus operatie, en sportrevalidatie voor alle sportblessures. Wij hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor acute lage rugklachten, nekpijn (whiplash), of schouderklachten.

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Eva Katona
5

Na jarenlang met blessures te hebben rondgelopen bij andere fysio's kwam ik bij de ArenaFysio terecht. Binnen een maand ging het al veel beter. Zeer deskundige begeleiding, heel professioneel, ze hebben me goed geholpen. Ze kijken niet alleen naar je klacht op dat moment, maar naar de werking van je hele lichaam. Echt een aanrader!

QZN7
5

ik vind het een top praktijk. Mijn zoontje had heel veel last van zijn knie. Binnen 2 weken knie pijn weg bij ArenaFysio. Ben echt tevreden.

default image
M A
5

Top fysio heel erg professioneel, ben goed geholpen. Zou het iedereen aanraden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur