Onze patiënten waarderen ons met een 9,5/10 op zorgkraartnederland

 

Uw gezondheid is onze zorg

Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke begeleiding

Wil je snel weer vrij kunnen bewegen zonder pijnklachten?

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

ArenaFysio is een nieuwe, innovatieve fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuidoost. Wij richten ons op zowel de bewoners als de werkenden in deze wijk van Amsterdam. Als fysiotherapeuten hebben wij ons gespecialiseerd in Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie en SportrevalidatieMet ons team van specialisten staan wij voor u klaar om de beste zorg te bieden. Onze fysiotherapie praktijk is vlakbij Station Amsterdam Bijlmer-Arena & Bullewijk gevestigd.

Specialistische Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Bij ArenaFysio ervaart u een persoonlijke aanpak van fysiotherapeuten die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, orthopedische revalidatie zoals na een kruisband- of meniscus operatie, en sportrevalidatie voor alle sportblessures. Wij hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor acute lage rugklachten, nekpijn (whiplash), of schouderklachten.

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

"Mijn kinderen zijn door deze fysio behandeld, ik ben erg tevreden. Hij neemt zijn tijd om te luisteren, heel vriendelijk en vertrouwd. Kortom top fysio 👍"

Diana Pocorni

Moeder van twee kinderen

"Supersnel herstel na een meniscusoperatie. Een fijne persoonlijke een progressieve aanpak. Na 4 weken een bijna volledig herstel."

Yannick Mulder

Tennis Trainer - Strength & Conditioning Coach

"Ik ben vanwege mijn hernia onder behandeling van de fysio's van ArenaFysio. Twee therapeuten hebben me tot nu toe geholpen. Over beide ben ik bijzonder tevreden. De rustige benadering, uitleg, feedback, meegegeven oefeningen en fysio behandeling bevallen me heel goed. Het is de moeite waard deze nog even voort te zetten. ArenaFysio kan ik anderen van harte aan bevelen."

Maks Berhitoe

Voormalig leraar / gepensioneerde

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur