fysiotherapie bij het innermind centrum in Oegsgeest

 

Uw gezondheid is onze zorg

Movement as Medicine met Lennard Knol, fysiotherapeut & natural movement specialist.

 

gezonder leven – beter bewegen – fitter worden – lekker in je vel zitten

ArenaFysio – Fysiotherapie in Oegstgeest

Het Inner Mind Center behandelt mensen met lichamelijke en mentale klachten. Het Inner Mind Center werkt samen met Lennard Knol van Arena Fysio. Het centrum is gevestigd in Oegstgeest en is toegankelijk voor alle mensen die deze zorg nodig hebben.
De combinatie van fysiotherapie met osteopathie, training, meditatie en gezondheid in bredere zin is uniek.

ArenaFysioFysiotherapie @ Innermind Centrum Oegstgeest

Movement as Medicine Specialist

Persoonlijke begeleiding

Direct Resultaat & Advies

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Maak een afspraak met Lennard Knol

Fysiotherapeut

Osteopaat i.o.

Natural Movement Specialist

Movement as Medicine bij het Innermind Centrum

Lennard heeft al 20 jaar ervaring als fysiotherapeut en sportfysiotherapeut en weet als geen ander wat de beste begeleiding is bij (sport)blessures en orthopedische revalidaties.

 

Als mede-eigenaar van ArenaFysio wil hij de best mogelijke fysiotherapeutische zorg leveren op de locaties in Amsterdam en Oegstgeest. Dit doet hij samen met een team van zeer gedreven en gemotiveerde fysio-experts.

 

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?
Meer over fysiotherapie @ Innermind Centrum
Sportfysiotherapie en revalidatietherapie

De opleiding tot sportfysiotherapeut in 2008 was een logisch vervolg. Hier leerde Lennard nog dieper in te gaan op het behandelen van (sport)blessures en met name wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle orthopedische revalidatie van schouder, heup of knieoperaties. Vanaf het eerste moment na de operatie tot aan een succesvol rentree op het sportveld.

 

Na een aantal jaar te hebben gewerkt met heel veel verschillende mensen van (top)sporters tot 80 plussers heeft Lennard veel ervaring opgedaan in het vak en geleerd wat de verschillende oorzaken kunnen zijn achter de klachten. Pijn is namelijk vaak een signaal van het lichaam om iets te veranderen of aan te passen en hoeft niet altijd de oorzaak te zijn van het probleem.

Ik heb al veel fysio’s versleten, en Lennard is de beste die ik heb gehad. Hij heeft een no nonsense aanpak en hij zet je met praktische oefeningen aan het werk. Kwaaltjes waar ik al een jaar mee liep, lost hij op in een week.

Rolf Coppenens

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur