Heb je acute lage rugklachten, Nekpijn of klachten aan spieren, pezen of gewrichten?

ArenaFysio – De plek voor fysiotherapie

Bij ArenaFysio helpen we je snel en effectief. Al na de eerste behandeling zul je verbetering ervaren en advies met oefeningen meekrijgen waar je echt wat aan hebt.

Maak direct een afspraak bij jouw fysiotherapeut.

Fysiotherapie met een persoonlijke aanpak en direct resultaat

ArenaFysio – Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Onze fysiotherapeuten onderscheiden zich van de meeste andere fysiotherapeuten al bij de eerste kennismaking. Wij nemen namelijk uitgebreid de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Zo krijg je direct vertrouwen en kunnen wij je beter helpen. Daarna gaan we altijd op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Want het komt regelmatig voor dat de klacht die je ervaart, een andere oorzaak heeft dan dat je op het eerste gezicht zou denken.

 

ArenaFysioFysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Fysio Specialisten

Persoonlijke begeleiding

Direct Resultaat & Advies

Fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost

Onze patiënten zijn zeer tevreden over onze aanpak. 

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw herstel, hebben wij de ArenaFysioZorgplannen ontwikkeld. Deze behandelprogramma’s zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en de laatste richtlijnen en wetenschappelijke literatuur. Aan de hand van ons 3-fasen model begeleiden wij u naar een optimaal herstel.

ArenaFysio Specialisme

Bij ArenaFysio ervaart u een persoonlijke aanpak van fysiotherapeuten die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, orthopedische revalidatie zoals na een kruisband- of meniscus operatie, en sportrevalidatie voor alle sportblessures. Wij hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor acute lage rugklachten, nekpijn (whiplash), of schouderklachten.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Movᥱmᥱᥒt ᥲs Mᥱdιᥴιᥒᥱ 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

"Mijn kinderen zijn door deze fysio behandeld, ik ben erg tevreden. Hij neemt zijn tijd om te luisteren, heel vriendelijk en vertrouwd. Kortom top fysio 👍"

Diana Pocorni

Moeder van twee kinderen

"Supersnel herstel na een meniscusoperatie. Een fijne persoonlijke een progressieve aanpak. Na 4 weken een bijna volledig herstel."

Yannick Mulder

Tennis Trainer - Strength & Conditioning Coach

"Sinds maart ben ik vanwege mijn hernia onder behandeling van de fysio's van ArenaFysio. Twee therapeuten hebben me tot nu toe geholpen. Over beide ben ik bijzonder tevreden. De rustige benadering, uitleg, feedback, meegegeven oefeningen en fysio behandeling bevallen me heel goed. Het is de moeite waard deze nog even voort te zetten. ArenaFysio kan ik anderen van harte aan bevelen."

Maks Berhitoe

Voormalig leraar / gepensioneerde

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Volg ons op de social media kanalen, voor toffe weetjes en informatie over gezondheid en fysiotherapie in het bijzonder.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Movᥱmᥱᥒt ᥲs Mᥱdιᥴιᥒᥱ

Onze experts

Persoonlijke behandeling door onze experts

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden nadat je bovenstaande hebt gelezen? Stuur ons een bericht en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. De afspraak staat meteen in onze agenda. Wel zo makkelijk!

– De blauwe plekken zijn voor Intake van een uur.

– De groene plekken zijn voor een Intake van een halfuur.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Mandaag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur