ArenaFysio helpt jou fit en gezond te blijven in quarantaine 

Tips voor #Blijfthuis

#BlijfGezond

Lees hieronder meer en zie de filmpjes voor oefeningen die je fris en fruitig houden in deze moeilijke tijden!

Gratis Gezondheid Tip voor alle thuisblijvers

Fysiotherapie – Gezondheid – Amsterdam

 Nu we allemaal thuis moeten blijven, en we een nieuwe routine hebben moeten vinden, wordt het tijd om een paar gezondheid tips te geven. Dat we de ramen moeten open zetten om genoeg frisse lucht binnenhuis te krijgen, weten we wel. 

Maar wat doe je als last hebt van je rug na al dat thuis werken? Of hoe combineer je de dagelijkse boodschappen met bewegen?  Want het kan namelijk lastig zijn om aan je dagelijkse beweging toe te komen. 

En wellicht heb je een blessure opgelopen omdat je nu meer buiten sport, of heb je een andere vraag aan een van onze fysio’s. Daarvoor hebben we de Gratis Online Fysio Check. Iedereen is welkom om daar gebruik van te maken. 

TIP 1 – Zit je de hele dag thuis te werken?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 3min tijd en je bent weer als nieuw ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als je de hele dag achter de boeken of computer zit, kun je last krijgen van een stijve nek en rug. Deze mobiliteitsroutine neemt slechts 3 minuten van je tijd, waarna je weer fris en fruitig en vol goede moed verder kan!

Credits aan onze fysio: Chandra Napitupulu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

www.arena-fysio.nl/online-fysiotherapie

Movᥱmᥱᥒt ᥲs Mᥱdιᥴιᥒᥱ

TIP 2 – Een GRATIS ONLINE FYSIO CHECK.

Voor iedereen die advies wilt, fysieke klachten heeft of een hardloopblessure heeft opgelopen, bieden wij een GRATIS ONLINE FYSIO CHECK AAN. Dit is alleen aankomende week nog geldig. Dus heb je zelf – of ken je iemand – met een blessure of fysieke klacht, maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak via de KNOP

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

www.arena-fysio.nl/online-fysiotherapie

Movᥱmᥱᥒt ᥲs Mᥱdιᥴιᥒᥱ

TIP 3 – Kom aan je dagelijkse beweging!

Genoeg bewegen kan lastig zijn nu we allemaal binnen moeten blijven. Plan daarom jouw dagelijkse beweging goed over de dag. In de ochtend kun je yoga, of wat core-stability oefeningen doen. Of een setje ‘waking-up’ oefeningen. Op ons YOUTUBE-kanaal vind je veel ideeen voor jouw ochtendroutine.

Movmᥱᥒt s Mιᥒᥱ™

En als je naar de supermarkt gaat, pak dan de fiets of ga wandelen (dan krijg je van ons complimenten!!). Of maak een ommetje, waarbij je het tempo er goed inhoudt. Een ander idee is om de trap een keertje extra te nemen, of met je kinderen thuis een beweeg-uurtje in te plannen, zodat je aan je dagelijkse beweging komt.
Kinderen van ouders die veel sporten en bewegen, gaan zelf ook meer bewegen! Hoe mooi is dat?!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

www.arena-fysio.nl/online-fysiotherapie

 

“wandelen is het beste medicijn”

Hippocrates

460 - 370 voor Christus

Volg ons op de social media kanalen, voor toffe weetjes en informatie over gezondheid en fysiotherapie in het bijzonder.

Wil je meer informatie over houw gezondheid en het Immuunsysteem?

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. De afspraak staat meteen in onze agenda. Wel zo makkelijk!

– De blauwe plekken zijn voor Intake van een uur.

– De groene plekken zijn voor een Intake van een halfuur.

Disclaimer: Deze informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter zaken instaan die niet voor jou van toepassing zijn. Raadpleeg daarom altijd jouw fysio of arts wanneer je vragen hebt.

Copyright op dit document. Niets uit deze blog mag worden vermenigvuldigd. Delen van het document mag wel – graag zelfs.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur