Op kantoor en klachten een je rug of nek?

Kantoor Fysio Service

 

Onze profgessionals kunnen je helpen zodat je minder klachten hebt en weer door kan werken.

voor alle kantoren in amsterdam zuidoost & Amstel 3

Onze Fysio Services voor kantoor mederwerkers

ArenaFysio biedt een breed scala (para)medische diensten zoals fysiotherapie en sport & bewegen. Zo bieden we fysiotherapie & massage op kantoor en het beweeg kwartiertje op kantoor.

En uiteraard bieden we Bijlmer BootcampBusiness aan: trainen in de buitenlucht met je collega’s. Fit en gezond worden onder de begeleiding van onze trainers & fysio’s

Kantoor Fysio Services

Deep Tissue Massage
Sport blessure

Massage op Kantoor

Jouw gezondheid in goede handen

Wij helpen jou beter te herstellen na een sportprestatie, lange dag werken of bij chronisch stijve spieren.

 

Kantoor Fysio Services

Uw gezondheid is onze zorg

Ervaar de persoonlijke aanpak van onze manueeltherapeut

Heeft u acute lage rugklachten, of al langere tijd van uw nek en schouders? Dan bent u bij onze Manueel Therapeut Jelmer de Vries in Amsterdam Zuidoost, in goede handen. Hij kunt u helpen om snel van uw klachten af te komen.

Bijlmer Bootcamp – Business

Corporate Health & Wellbeing

Vitale werknemers en fitte teamleden

Gezonde en vitale werknemers hebben een positieve invloed op het bedrijf en worden minder snel ziek.

Investeer daarom nu in de gezondheid van uw werknemers met onze Bijlmer Bootcamp BUSINESS.

 

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Abdi Hassan
Voetballer FC Emmen - 18 jaar
10-06-2021
5

Ik train nu een jaar regelmatig bij ArenaFysio en merk echt een heel groot verschil: ik ben sneller, sterker op het voetbalveld en presteer beter doordat ik langer door kan gaan. De trainers bij FC Emmen zien het ook: ik hoor regelmatig dat ik het heel goed doe en flinke stappen heb gezet afgelopen jaar. Als ik een blessure heb, kan ik super snel bij Markus terecht. En wat zij doen bij ArenaFysio doen, werkt gewoon echt goed!

Silvihnio Esajas
Voetballer Ado Den Haag - 18 jaar
10-06-2021
5

Sinds ik bij bij Markus Warnars train, ben ik veel sterker geworden. Normaal was ik na een zware voetbaltraining echt op, maar nu kan ik zelfs meer doen en doe ik regelmatig mee met de hogere teams. Mijn trainers zien dit ook en tijdens performance testen bij de voetbalclub presteer ik elke keer het hoogste van alle teamgenoten! De goede sfeer bij ArenaFysio is echt fijn om goed te kunnen trainen!

Zachary Eisinga
Top Tennisser - 21 jaar
10-06-2021
5

Als top tennisser is fysiotherapie & performance training essentieel om te kunnen presteren. Markus ken ik al jaren en onze samenwerking is echt heel fijn. Hij weet veel en kan bij altijd weer uitdagen om nog beter te worden. Daarnaast kan ik altijd heel snel terecht als ik een blessure heb. We hebben altijd plezier tijdens de trainingen en dat maakt het alleen maar leuker. ArenaFysio is echt een aanrader voor elke topsporter!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00