wij werken nauw samen met verschillende specialisten

 

Ons Medisch Netwerk

 

Samen bereiken we meer! Daarom werkt ArenaFysio nauw samen met verschillende Medisch Specialisten in Amsterdam en omgeving.

 

om de kwaliteit hoog te houden, werken wij nauw samen met specialisten

ArenaFysio – Medisch Netwerk

Wij werken graag samen, zodat de zorg beter wordt. Daarom hebben we nauwe samenwerking met verschillende medisch specialisten en klinieken in Amsterdam en omgeving. Omdat we regelmatig contact hebben met de specialisten, kunnen we snel schakelen en zorgen dat jij op korte termijn terecht kan bij een van de specialisten. Hieronder lees je welke klinieken dit zijn en welke specialisten wij mee samenwerken.

ArenaFysio – Medisch Netwerk

Samenwerking met Orthopeden

Samenwerking met de afdeling Kinder-Orthopedie

Snel een afspraak bij een Medisch Specialist

Samen bereik je meer

Daarom werken wij samen met de volgende partners

Achter de schermen van jouw behandeling staat een heel team van de beste professionals klaar om te helpen mocht het nodig zijn. Met ons Medisch Netwerk kunnen we snel schakelen zodat jij de juiste zorg krijgt.

Met de Sportverenigingen & Clubs werken we samen en verzorgen we op locatie het Sport Fysio Spreekuur.

Medische Partners & Netwerk

Xpert Orthopedie
Knie revalidatie

Xpert Orthopedie

Samen met de orthopeden van de Xpert Orthopedie, zorgen wij voor een optimale revalidatie. Omdat we regelmatig overleg hebben met de artsen, zal jouw revalidatie goed verlopen.

Wij zien regelmatig patienten gezamenlijk met de specialisten van Xpert Orthopedie. Zo kunnen wij u nog beter helpen, adviseren en begeleiden in het orthopedisch revalidatie traject.

Bij de Xpert Orthopedie kun je terecht voor enkel-, knie-, heup-, schouder- en hand-en-pols klachten.

Annatommie MC

Ben je geopereerd door een orthopeed van Annatommie MC? Of heb je een afspraak gehad bij de sportarts? En woon of werk je in Amsterdam Zuidoost of Oost?

Dan ben je bij ArenaFysio bij het juiste adres om te revalideren.

ArenaFysio is namelijk partner van het Annatommie MC – Fysio Netwerk, zodat je snel bij ons terecht kan. Het houdt ook in dat wij aan bepaalde kwaliteitsstandaarden voldoen.

Samen met de sportarts van Annatommie MC zorgen we voor een efficiente aanpak van jouw sportblessure.

 

 

UMC Amsterdam - Locatie AMC

Wij werken nauw samen met de afdeling Kinder Orthopedie van het UMC Amsterdam – locatie AMC.

Omdat wij veel sportende kinderen zien, kunnen we uitstekende zorg bieden zodat uw kind snel weer vrij kan sporten, bewegen en spelen.

Als er een serieuze blessure is, kunnen we snel een afspraak plannen bij de specialisten van de Poli Kinder Orthopedie.

Wij volgen regelmatig cursussen om onze kennis en kunde te optimaliseren voor de revalidatie bij (sportende) kinderen. Zo kunnen we uw kind nog beter begeleiden in de revalidatie.

Meer over ons team & visie

Persoonlijke behandeling door onze experts

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. De afspraak staat meteen in onze agenda. Wel zo makkelijk!

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Eva Katona
5

Na jarenlang met blessures te hebben rondgelopen bij andere fysio's kwam ik bij de ArenaFysio terecht. Binnen een maand ging het al veel beter. Zeer deskundige begeleiding, heel professioneel, ze hebben me goed geholpen. Ze kijken niet alleen naar je klacht op dat moment, maar naar de werking van je hele lichaam. Echt een aanrader!

default image
Claas Renkema
5

Ik heb hier, mede door het gezellige en professionele personeel, een goede revalidatie meegemaakt. Markus en z'n team zorgen ervoor dat je met plezier langskomt, en uiteindelijk met vertrouwen in je lichaam op pad gaat. Zeker een aanrader voor iedereen die een fysiotherapeut zoekt! Bedankt mensen.

xDizion
5

Goede en leuke trainingen in een perfecte omgeving voor hersteltrainingen, return to sport trainingen en voor extra performance training. Je kunt er alles trainen en de begeleiding die je hebt is ook goed. Ze vertellen je precies wat je goed of fout doet zodat je het uiterste uit je training kan halen. Hele leuke ervaring en beter dan mijn vorige trainer.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00