Lees hieronder alles over de fysieke klachten waarvoor je bij ons terecht kan

ArenaFysio – De plek voor Online Fysiotherapie hulp

Online Fysiotherapie: dezelfde persoonlijke begeleiding en adviezen, maar dan op afstand met beeldbellen. Bij ons kan je terecht voor Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie en Sportrevalidatie.

Voor iedereen die noodgedwongen thuis werkt, bieden wij een Gratis Online Fysio Check aan.

snel geholpen worden met advies en oefeningen waar je echt wat aan hebt

ArenaFysio – Persoonlijke begeleiding

Bij ArenaFysio helpen we je snel en effectief. Al na de eerste sessie zul je verbetering ervaren en advies met oefeningen meekrijgen waar je echt wat aan hebt. Bij ons ervaart u een persoonlijke aanpak van experts die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Ons team van fysiotherapeuten staat voor je klaar, zodat jij snel weer pijnvrij kan sporten en bewegen.

Meten van jouw progressie 

Tijdens de behandeling vinden tussentijdse meet- en evaluatiemomenten plaats. Zo krijgen we inzicht in jouw herstel en kunnen we waar nodig dit aanpassen en bijstellen. Aan het einde van elke behandeling geven wij u persoonlijk bewegings- en leefstijladvies mee. Aan het eind van het revalidatietraject, tijdens de laatste afspraak, krijgt u advies en een individueel trainingsprogramma mee. Zo kunt u zelfstandig verder gaan en jouw herstel te optimaliseren.

 


Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden nadat je bovenstaande hebt gelezen? Stuur ons een bericht en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

Maak een afspraak met Mayra de Boer

Fysiotherapeut

Orthomoleculair Therapeut

Fysio Pilates

Maak een afspraak met Lennard Knol

Fysiotherapeut

Osteopaat i.o.

Natural Movement Specialist

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Nana
5

Bij het Arena Fysio word ik positief begeleid in mijn herstel in een relaxte ontspannen sfeer. Er hangt een goeie ambiance waardoor het werken aan het herstel enigzins leuk wordt!

QZN7
5

ik vind het een top praktijk. Mijn zoontje had heel veel last van zijn knie. Binnen 2 weken knie pijn weg bij ArenaFysio. Ben echt tevreden.

default image
Anoniem
5

De orthopeed beval mij deze fysiotherapie aan. Na een goede intake en paar doelgerichte behandelingen zijn mijn schouderklachten eerder weg dan ik verwacht had. Ik ben helemaal blij want ik mijn sport weer oppakken. Ik heb duidelijk instructie voor oefeningen meegekregen voor thuis en voor de warming-up.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Mandaag t/m Vrijdag
08:00 – 20:00 uur