Onze patienten waarderen ons met een 9.5/10 op zorgkaartNederland

 

Uw gezondheid is onze zorg

 

Fysiotherapie – Orthopedische Revalidatie – Sportrevalidatie

persoonlijke begeleiding – snel geholpen worden – direct resultaat

ArenaFysio – Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Heeft u een operatie gehad, sportblessure opgelopen, of langdurige klachten zoals artrose of lage rugklachten? Voor alle fysieke pijn en beperkingen bent u bij ons in goede handen. Onze zorg is uw gezondheid. Samen zorgen we ervoor dat u beter wordt. De fysiotherapeuten van ArenaFysio zijn de specialisten in Amsterdam Zuidoost en Bijlmer.

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost – Locatie

Wij zijn gevestigd in Pand Bullewijk, aan de Hogehilweg 20 in Amsterdam Zuidoost. De praktijk is een paar minuten lopen van Station Bullewijk, en Bijlmer-Arena. Natuurlijk kun je parkeren achter onze praktijk, of bij de Ikea (gratis!).

Movmᥱᥒt s Mιᥒᥱ™

Maak een afspraak met Mayra de Boer

Fysiotherapeut

Orthomoleculair Therapeut

Fysio Pilates

Maak een afspraak met Lennard Knol

Fysiotherapeut

Osteopaat i.o.

Natural Movement Specialist

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

"Mijn kinderen zijn door deze fysio behandeld, ik ben erg tevreden. Hij neemt zijn tijd om te luisteren, heel vriendelijk en vertrouwd. Kortom top fysio 👍"

Diana Pocorni

Moeder van twee kinderen

"Supersnel herstel na een meniscusoperatie. Een fijne persoonlijke een progressieve aanpak. Na 4 weken een bijna volledig herstel."

Yannick Mulder

Tennis Trainer - Strength & Conditioning Coach

"Sinds maart ben ik vanwege mijn hernia onder behandeling van de fysio's van ArenaFysio. Twee therapeuten hebben me tot nu toe geholpen. Over beide ben ik bijzonder tevreden. De rustige benadering, uitleg, feedback, meegegeven oefeningen en fysio behandeling bevallen me heel goed. Het is de moeite waard deze nog even voort te zetten. ArenaFysio kan ik anderen van harte aan bevelen."

Maks Berhitoe

Voormalig leraar / gepensioneerde

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

U heeft geen verwijzing nodig voor fysiotherapie

𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮𝗙𝘆𝘀𝗶𝗼 – Fysio Pilates – Core Level 1

Fysiotherapie bij ArenaFysio

Bij ArenaFysio krijg je advies op maat, afgestemd op jouw behoeftes en kunnen.

Je krijgt van ons gericht advies en oefeningen waar je echt wat aan hebt. We bouwen de oefeningen op, zodat het steeds beter gaat.

“Natural forces within us are the true healers of disease.”

Hippocrates

460 - 370 voor Christus

Volg ons op de social media kanalen, voor toffe weetjes en informatie over gezondheid en fysiotherapie in het bijzonder.