We Are Born To Move

Mayra de Boer

Mijn persoonlijke doel is om mensen en sporters te begeleiden dmv fysiotherapie en leefstijlbegeleiding om het plezier, vertrouwen en prestatief vermogen in het lichaam te optimaliseren.

Wie zijn wij?

Onze expert

Mayra de Boer

Mayra de Boer

Fysiotherapeut/Sport massage

Mijn naam is Mayra de Boer ik ben geboren in 1989 te Alkmaar. 
Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de HVA Fysiotherapie in Amsterdam. 
De eerste 19 jaar heb ik doorgebracht in het pittoreske dorp Obdam. Daar ben ik in het zwembad opgegroeid en heb menig zwemdiploma’s gespaard. Mijn pubertijd zorgde voor een einde hieraan.

Mijn leven heeft wel 22 jaar in het teken van handbal gestaan wat ik in seizoen 2019 heb afgesloten met een prachtige schaal als Nederlands kampioen. 
Inmiddels ben ik fanatiek met crossfit, HITT trainingen, krachttrainen en ben ik diverse sporten aan het ontdekken nu ik daar meer tijd voor heb. Toen ik begon met studeren ben ik naar Amsterdam verhuisd waar ik tot heden met veel plezier woon.
Naast fysiotherapeut ben ik Orthomoleculair therapeut en ben ik bevoegd voor het geven van de gecombineerde leefstijl interventie wat neerkomt op het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Ik ben ook personal trainer en EMS/Bodytec trainer.

Momenteel verdiep ik mij in pilates als onderdeel van oefentherapie en lichaamsbewustzijn. 
Als kind was ik erg druk en bewegelijk waarnaar mijn interesse voor het menselijk lichaam is ontstaan. Ik vond het fascinerend hoe het lichaam zichzelf kon herstellen als er wat aan de hand was en hoe het ineens uit zijn functie kon raken door het krijgen van blessures. Ik ervaarde het plezier van je lichaam kunnen bewegen, het gevoel dat je wat kan, hard rennen, over hekjes heen springen, zware dingen tillen en andere levenseigen bewegingen. Ik kon mij ook niet voorstellen hoe het leven zou zijn als je dit bewegingsplezier zou gaan verliezen.

Meer over ons team & visie

Persoonlijke behandeling door onze experts

Telefoon

06-14402060

Adres

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

E-mail

lennard@arenagym.nl

Openingstijden

ma tm vrij 08:00 – 20:00 uur