wij werken nauw samen met verschillende verenigingen

Partner – Sportverenigingen

Wij verzorgen het Sport Fysio Spreekuur bij verschillende sportverenigingen en clubs.

 

onze expertise zetten wij in bij verschillende sportclubs & verenigingen

Onze sportpartners in Amsterdam Zuidoost

 Als specialisten op gebied van sportblessures en revalidatie, kunnen wij uitstekend de sportverenigingen ondersteunen in Amsterdam Zuidoost. Daarom verzorgen wij bij verschillende verenigingen het Sport Fysio Spreekuur.

Dit is een blessure spreekuur waarbij iedereen welkom is (ook van buiten de club), en waarbij je geholpen wordt door een van onze specialisten. Je zult direct weten waar je aan toe bent, wat je moet doen om je blessure beter te maken en hoe de fysiotherapeut jou daarbij zal gaan helpen.

 

ArenaFysioSamenwerkende Partners Sportverenigingen

Sport Fysio Spreekuur op de sportvereniging

Specialisten op gebied van sportblessures & revalidatie

Direct Resultaat & Advies

Partner Sportverenigingen & Sportclubs

Wil je meer weten of heb je vragen?

Heb je interesse in een samenwerkingsverband, of wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jou club of vereniging? Dan horen wij het graag. Stuur ons een bericht en we nemen direct contact met je op.

Samen maken we van de sportverenigingen in Amsterdam Zuidoost een top locatie voor talenten die meer willen en sporters die fit willen blijven of worden!

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden nadat je bovenstaande hebt gelezen? Stuur ons een bericht en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

Wat bieden wij de sportverenigingen?

Naast onze expertise op gebied van fysiotherapie en onze specialisaties op gebied van sportfysiotherapie, sportrevalidatie en veldrevalidatie, bieden wij meer voor de verenigingen waar wij mee samenwerken.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur