Performance Training – SterkerSnellerBeter

Samen bouwen aan jouw sport prestaties

 

Wil jij sterker, sneller, beter en fitter te worden en meer uit jouw sportcarriere halen? Lees verder hoe we dit voor jou gaan regelen!

Markus Warnars – Strength & Conditioning Coach – performance trainer

Sport Performance Training

ArenaFysio is gespecialiseerd in performance training. Onze performance trainer Markus Warnars heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, trainen en behandelen van sporters die het beste uit hun carriere willen halen. Hij heeft onder andere Olympische sporters begeleid en helpt nu jonge sporters die de volgende stap in hun carriere willen maken.

Bij ArenaFysio behandelen en trainen wij sporters die meer willen bereiken en het beste uit hun carriere willen halen.  

Performance Trainer & Strength & Conditioning Coach

Onze performance trainer Markus Warnars heeft vele jaren ervaring met het begeleiden en trainen van Olympische sporters, talenten en topsporters. Met zijn expertise kan hij jou helpen om meer uit jouw carrière te halen. Hij kijkt naar jouw niveau nu, en zorgt ervoor dat je snel al veel verbetering zult ervaren op gebied van:

Minder Blessures

Mobiliteit & Stabiliteit

Snelheid & Power

Kracht & Conditie

Zijn aanpak is uniek omdat hij verder kijkt dan alleen krachttraining. Juist de combinatie met kracht, coördinatie en snelheid, zorgt dat jij sneller, sterker en beter zult worden.

Daarom zul je al na een paar trainingen direct verbetering ervaren tijdens jouw trainingen en wedstrijden.

Sporters van de volgende clubs komen bij ArenaFysio trainen & revalideren

Sport Performance Trainingen

Ga samen met Markus en zijn team aan de slag en wordt een echte top sporter.

  • Herstel & Voedingsadvies
  • Basic Performance Training
  • Advanced Performance Training
  • Expert & Premium Performance Training

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Zachary Eisinga
Top Tennisser - 21 jaar
10-06-2021
5

Als top tennisser is fysiotherapie & performance training essentieel om te kunnen presteren. Markus ken ik al jaren en onze samenwerking is echt heel fijn. Hij weet veel en kan bij altijd weer uitdagen om nog beter te worden. Daarnaast kan ik altijd heel snel terecht als ik een blessure heb. We hebben altijd plezier tijdens de trainingen en dat maakt het alleen maar leuker. ArenaFysio is echt een aanrader voor elke topsporter!

Abdi Hassan
Voetballer FC Emmen - 18 jaar
10-06-2021
5

Ik train nu een jaar regelmatig bij ArenaFysio en merk echt een heel groot verschil: ik ben sneller, sterker op het voetbalveld en presteer beter doordat ik langer door kan gaan. De trainers bij FC Emmen zien het ook: ik hoor regelmatig dat ik het heel goed doe en flinke stappen heb gezet afgelopen jaar. Als ik een blessure heb, kan ik super snel bij Markus terecht. En wat zij doen bij ArenaFysio doen, werkt gewoon echt goed!

Silvihnio Esajas
Voetballer Ado Den Haag - 18 jaar
10-06-2021
5

Sinds ik bij bij Markus Warnars train, ben ik veel sterker geworden. Normaal was ik na een zware voetbaltraining echt op, maar nu kan ik zelfs meer doen en doe ik regelmatig mee met de hogere teams. Mijn trainers zien dit ook en tijdens performance testen bij de voetbalclub presteer ik elke keer het hoogste van alle teamgenoten! De goede sfeer bij ArenaFysio is echt fijn om goed te kunnen trainen!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Chat openen