personal training & lifestyle coaching Amsterdam zuidoost & online

Wil jij gezonder leven & fitter worden?

 

Ga samen met onze personal trainers & lifestyle coaches aan het werk om gezonder te leven, fitter te worden en meer energie te hebben.

werken aan echte lifestyle verandering en een gezonder leven

Personal Training Amsterdam Zuidoost

ArenaFysio is gespecialiseerd in Lifestyle verandering & Personal training. Onze personal trainer & lifestyle coach Elizabeth Mucklow heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, trainen en behandelen van mensen die gezonder willen worden of juist meer uit hun leven & carriere willen halen. Met haar toewijding en individuele begeleiding krijg je waar voor je geld. Ze motiveert je elke training en houdt jouw proces om gezonder te leven, nauwlettend in de gaten middels de Online Coaching.

Bij ArenaFysio begeleiden en trainen wij mensen die gezonder willen leven en een echte verandering willen ervaren.

 

Personal Training & Lifestyle Coaching

Ervaren Personal Trainers & Coaches

Individuele begeleiding & Small Group Training

Online begeleiding & Coaching

Hardlopen Amsterdam

Een tevreden klant van Elizabeth Mucklow

Via een gezamenlijke vriendin kwam ik bij Elizabeth terecht. Op dat moment sportte ik 5 a 6 x per week, sliep ik heel erg slecht en at ik voor mijn gevoel heel gezond. Desondanks viel ik niets af en bleef ik zelfs langzaam aankomen en zat mijn BMI net op de grens van gezond gewicht en overgewicht.

Mijn hulpvraag was vooral om meer inzicht over voeding te krijgen en het slaapprobleem aan te pakken.
Vol goede moed gestart. Elizabeth voelde me heel goed aan en gaf de informatie in stapjes. Zo had ik steeds de tijd en ruimte om me te focussen op 1 ding.
In de coachingperiode had ik heel veel werkgerelateerde stress en in combinatie met mijn 4 kids was dat niet altijd even makkelijk.
Elizabeth was altijd een luisterend oor en gaf me zulke wijze tips en adviezen dat ik in deze coachingperiode ook op persoonlijk vlak heel erg gegroeid ben.
Terwijl mijn lichaam op dat moment juist stopte met ‘groeien’. LOL
Het ging mij niet zoveer om kilo’s te verliezen, maar toen de kilo’s eraf vlogen motiveerde me dat wel erg.

In 12 weken tijd viel ik 11 kilo af en maar liefst 45 cm!!! Onvoorstelbaar! Vooral omdat ik mocht eten als een bouwvakker en geen moment honger heb gehad.
Na de coachingperiode was ik een ander mens geworden. Op persoonlijk vlak gegroeid, meer zelfvertrouwen en meer kennis over voeding.
Het resultaat? Ik, als moeder van 4 kids met intensief werk, maakte op mn veertigste verjaardag een foto van mezelf met een zichtbare sixpack! 🙂
Na de coachingperiode was ik een beetje bang om weer aan te komen, maar met alle opgedane kennis en motivatie ben ik juist nog meer afgevallen!

Lieve Liza, dankjewel voor je tomeloze inzet, kennis en motivatie. Dankzij jou heb ik een hele metamorfose ondergaan!

 

Hoeveel heb je nodig per dag?

Bereken je optimale calorieën

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
Wat bieden wij?
Wij bieden nu persoonlijke small group trainingen aan. Ga met jouw personal trainer & lifestyle coach aan de slag zodat je aankomend jaar gezonder bent dan ooit, fitter bent dan afgelopen tijd en sterker dan dat je gewend bent.
Hoe gaat dit allemaal in z’n werk:
Om je zo goed mogelijk te helpen, laten we je eerst een uitgebreide Sport Vragenlijst invullen. Zo hebben we meer inzicht in jouw fysieke status.
Daarna zal je een Gratis Fysio Check krijgen van een van onze fysio’s.
En dan heb je de intake met jouw Personal Trainer & Coach.
We bepalen haalbare doelen en hoe deze het beste te bereiken zijn.
Hoe ziet zo’n small group training eruit?
Samen met jouw trainer & coach, bepaal je jouw doelen en mijlpalen. Om een succesvolle gezondheidsverandering te realiseren, zijn haalbare doelen namelijk noodzakelijk. 
Bij elke trainingen zul je eerst met de personal trainer overleggen, waarna de gevarieerde training gaat starten. Per keer zul je uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen. Uiteraard zal dit wel veilig gaan en houden we rekening met jouw beperkingen. Maar we zullen je zeker uitdagen zodat jouw doelen gehaald gaan worden.
We trainen binnen, of buiten. Maar altijd met als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo zul je elke week merken dat je fitter, sterker en gezonder wordt.
Wat kan je kiezen?
Je kan kiezen tussen eenmaal in de week, of zelf driemaal per week. Omdat wij jou graag helpen om gezonder te worden, hebben we ervoor gezorgd dat het goedkoper is om vaker te komen trainen, dan eenmaal per week.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Chat openen