small-group training in amsterdam zuidoost

Samen trainen en fitter worden

 

ArenaFysio biedt small-group trainingen aan onder begeleiding van personal trainers. Meldt je aan en ervaar onze persoonlijke aanpak.

werken aan echte lifestyle verandering en een gezonder leven

Small-Group Training Amsterdam Zuidoost

Wij bieden nu persoonlijke small group trainingen aan. Ga met jouw personal trainer & lifestyle coach aan de slag zodat je aankomend jaar gezonder bent dan ooit, fitter bent dan afgelopen tijd en sterker dan dat je gewend bent.
Hoe gaat dit allemaal in z’n werk:
Om je zo goed mogelijk te helpen, laten we je eerst een uitgebreide Sport Vragenlijst invullen. Zo hebben we meer inzicht in jouw fysieke status. Daarna zal je een Gratis Fysio Check krijgen van een van onze fysio’s. En dan heb je de intake met jouw Personal Trainer & Coach.
We bepalen haalbare doelen en hoe deze het beste te bereiken zijn.

 

Small-Group Training

Uitgebreide Intake & Fysio Check

Ervaren Personal Trainers

Online begeleiding & Coaching

Hoe ziet zo’n small group training eruit?
Samen met jouw trainer & coach, bepaal je jouw doelen en mijlpalen. Om een succesvolle gezondheidsverandering te realiseren, zijn haalbare doelen namelijk noodzakelijk.
Bij elke trainingen zul je eerst met de personal trainer overleggen, waarna de gevarieerde training gaat starten. Per keer zul je uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen. Uiteraard zal dit wel veilig gaan en houden we rekening met jouw beperkingen. Maar we zullen je zeker uitdagen zodat jouw doelen gehaald gaan worden.
We trainen binnen, of buiten. Maar altijd met als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo zul je elke week merken dat je fitter, sterker en gezonder wordt.
Wat kan je kiezen?
Je kan kiezen tussen eenmaal in de week, of zelf driemaal per week. Omdat wij jou graag helpen om gezonder te worden, hebben we ervoor gezorgd dat het goedkoper is om vaker te komen trainen, dan eenmaal per week.

Ik ben heel blij dat ik samen met Liza aan mijn gezondheid en fysieke gesteldheid heb kunnen worden. Door drie keer per week te trainen onder begeleiding, heb ik echt verandering ervaren.

En omdat ik niet altijd de motivatie kan opbrengen, had ik echt die persoonlijke begeleiding en coaching nodig. Dit heeft mij enorm geholpen en moet zeggen dat ik naast dat ik ben afgevallen, ook meer energie heb ik het dagelijkse leven.

M. de groot

Consultant, ING - Bank

Afvallen onder begeleiding en jouw proces met meetbare inzichten volgen. Op deze manier blijf je gemotiveerd.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur