In 2024 lanceren we Arena Health. Bereid je voor op een gezondere toekomst!

sportrevalidatie van topniveau

 

Snel fit worden om weer te kunnen sporten

 

Wij zoeken altijd naar het “waarom” achter jouw klacht. En helpen u zo echt van uw klachten af.

 

N

Persoonlijke begeleiding & training

N

Veldrevalidatie & Return to Sport

N

Overleg en samenwerking met jouw trainers

N

Fysiotherapeuten met jarenlange ervaring

Heb je een blessure opgelopen en Wil je snel weer kunnen sporten?

Sport Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Fysiotherapie bij sportblessures is specialistisch werk. Onze fysio’s hebben jarenlange ervaring en kunnen je snel en effectief helpen! Onze sport fysiotherapeuten begeleiden je gedurende dit traject totdat je weer volledig fit bent. Het traject uit drie fasen, van herstel van je blessure, naar de opbouw fase, tot weer helemaal topfit om te kunnen presteren.

Veldrevalidatie & Return to Sport

Onderdeel van de Sportrevalidatie is ook sport specifieke revalidatie op het sportveld, bij ons of bij jouw sportclub. Dat betekent dat we op het voetbalveld, tennisveld, atletiekbaan of andere plek de laatste fasen in gaan om jou helemaal fit te krijgen. Jouw fysio van ArenaFysio zal regelmatig met je trainer overleggen om te bepalen wat je tijdens een training kan doen en hoe de opbouw verloopt. Zo begeleiden we je optimaal naar weer volledige sportbelasting.

De specialisten van ArenaFysio staan dan ook voor je klaar om jou weer fit te krijgen.

De drie fasen van Sportrevalidatie bij ArenaFysio

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw herstel, hebben wij de ArenaFysio–Zorgplannen ontwikkeld. Deze behandelprogramma’s zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en de laatste richtlijnen en wetenschappelijke literatuur. Aan de hand van ons 3-fasen model begeleiden wij u naar een optimaal herstel.

Je krijgt gedurende het traject, steeds meer zelfstandigheid, zodat je zelf leert wat je kunt doen om je herstel te bevorderen. Zie ons als de trainer of leraar, die jou leert over je lichaam, wat je zelf kan doen om herstel te bevorderen en welke oefeningen daarbij horen. Zo leer je wat het beste voor jou werkt, waar jij je goed bij voelt en waar jij het beste mee presteert.

Recovery fase

Herstel na de operatie/herstellen van de normale beweeglijkheid. Deze fase besteden we meer tijd in de behandelkamer. Ook krijg je oefeningen om mee aan de slag te gaan thuis en in de Gym. Verder bespreken we belangrijke zaken om je herstel te bevorderen zoals voeding en recovery-strategieën.

Opbouw fase

 Trainen en opbouw van kracht, coördinatie en uithoudings-vermogen. We starten met Sport Specifieke Revalidatie en we richten ons meer en meer op Performance Trainingen. In deze fase besteden we de meeste tijd in de Gym. Ook maken we een start met veldrevalidatie.

Return-to-Sport fase

Aan het eind van deze fase, ben je weer volledig hersteld. We starten met Sport Specifieke Revalidatie op het veld. Je start ook weer met trainingen bij jouw sportclub of gym. We bouwen de belasting op totdat je weer volledig kan sporten en alles kunt doen zoals je voor je blessure gewend was.

ArenaFysio team voor Sportrevalidatie

Markus Warnars

Markus Warnars

Fysiotherapeut | Sportrevalidatie | Orthopedische Revalidatie | Strength & Conditioning Trainer

“ls mede-eigenaar van ArenaFysio is Markus de specialist voor blessures bij sportende kinderen en orthopedische revalidatie zoals kruisbandrevalidatie.

Micha Koch-Blackman

Micha Koch-Blackman

Fysioherapeut - Sportrevalidatie - Performance Trainer

“Ik ben Canadees en heb Duitse roots. Mijn passie voor sport en revalidatie breng ik mee naar de praktijk in Amsterdam Zuidoost.

Joel Petrillo

Joel Petrillo

Fysiotherapeut - Master Sport Fysiotherapie

“Mensen helpen goed te presteren, ervoor zorgen dat ze na een
tegenslag weer door kunnen op hun niveau, of het nou sporters of niet sporters zijn, dat is mijn doel.

Zeah Heide

Zeah Heide

Assistent Fysiotherapeut | Voetbal Trainer | Sportrevalidatie

“Ik houd mij bezig met verschillende massages, revalidatie en performance training. Movement as medicine.. Wanneer begin jij?’

Claudio Palumbo

Claudio Palumbo

Assistent Fysiotherapeut

“Als ik naar pijn of blessures kijk, geloof ik dat een holistische benadering die biomechanische, psychologische en sociale factoren omvat, van cruciaal belang is.

Elizabete Fokrota

Elizabete Fokrota

Fysiotherapeut | Sportrevalidatie Orthopedische revalidatie

“After graduation from Hanze I moved to Ireland to follow Master in Sports and Exercises. My interest lays in orthopaedic and tendon rehabilitation.”

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Afmelden & Niet Nagekomen Afspraak

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Ben je te laat, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de afspraak bij u in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt de Niet-Nagekomen afspraken Niet.

 

Dit is wat anderen over ons schrijven

Onze klanten vertrouwen ons

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
ARENAFYSIO is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Hoofdlocatie Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Locatie Amstelkwartier Amstelvlietstraat 1096 GG Amsterdam Oost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00

Zondag 10.00 - 16.00