In 2024 lanceren we Arena Health. Bereid je voor op een gezondere toekomst!

Sport medische zorg & performance training

 

Sport Medical Services

Sport Medische Begeleiding & Performance Training van topniveau voor sportclubs en spelers.

N

Professionals met jarenlange ervaring

N

Together we Perform Better

alle sport medische zaken in goede handen van onze specialisten

Sport Medical Services

ArenaFysio biedt een breed scala aan sport medical services voor de sportteams, verenigingen en tijdens wedstrijden van organisaties. De Sportservice bestaat uit verschillende onderdelen, welke hieronder verder beschreven worden. Door samen te werken met verschillende specialisten, zorgen we ervoor dat de kwaliteit, zorg en begeleiding van de deelnemers en sporters optimaal blijft.

Together we Perform Better

De specialisten van ArenaFysio, bestaande uit fysio’s, performance trainers, sport psychologen en voedingsdeskundigen zullen gezamenlijk de begeleiding voor de sportvereniging en de individuele leden verzorgen. Met ons medisch netwerk kunnen we snel schakelen en extra specialistische zorg aanvragen indien dat nodig is.

Waarom Sport Medical Services?

Bij ArenaFysio bieden we meer dan alleen fysiotherapie. Wij kijken verder dan alleen een fysieke klacht en willen meer bereiken met onze aanpak. Daarom werken we graag samen met sporters, clubs en verenigingen die gezondheid en performance in bredere zin, samen uit willen dragen. Voor ons staat de gezondheid en welzijn van de sporter altijd centraal. Op deze manier kunnen we de veiligheid en toewijding waarborgen van zowel onze medewerkers als de sporters en betrokkenen. Met ons motto Movement as Medicine, zullen we sportverenigingen en sporters continu verder helpen om te verbeteren door een actieve, persoonlijke aanpak..

Deep Tissue Massage
knie blessure

Sportverzorging

Sportverzorging tijdens de wedstrijden en toernooien. Op deze manier zorgen we ervoor dat de spelers optimaal voorbereid zijn voor de wedstrijden. Denk aan losmaken, sportmassage, tapen, warming-up oefeningen.

Vergoeding voor deze service is nader overeen te komen.

Sport Fysio Spreekuur

Sport fysiotherapeutische zorg tijdens de trainingen. Op deze manier zorgen we dat de spelers optimaal fit en sterk zijn.

Sport fysiotherapeutische zorg tijdens de trainingen. Op deze manier zorgen we dat de spelers optimaal fit en sterk zijn.

Sport blessure

Sport Revalidatie

Tijdens het Sport Fysio Spreekuur bekijken we wat de klachten zijn. Afhankelijk van het te volgen revalidatietraject, wordt bepaald of de behandeling bij sportvereniging of bij onze locatie in Amsterdam Zuidoost of Oost wordt voortgezet. Bij ernstige blessures zal er samen met ons medisch netwerk worden bepaald wat het beste traject is.

Sport Fysio Screening

Sport fysiotherapeutische zorg tijdens de trainingen. Op deze manier zorgen we dat de spelers optimaal fit en sterk zijn.

Deze Sportclubs maken gebruik van ons

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00