arenafysio – voor alle sport & medische zaken

Sport Medical Services

 

Zoeken jullie sport medische begeleiding voor de sportclub, sporttoernooi of wedstrijd? 

alle sport medische zaken in goede handen van onze specialisten

Sport Medical Services

ArenaFysio biedt een breed scala aan sport medical services voor de sportteams, verenigingen en tijdens wedstrijden van organisaties. De Sportservice bestaat uit verschillende onderdelen, welke hieronder verder beschreven worden. Door samen te werken met verschillende specialisten, zorgen we ervoor dat de kwaliteit, zorg en begeleiding van de deelnemers en sporters optimaal blijft.

Deze Sportclubs & Organisaties maken gebruik van Sport Medical Services

ArenaFysio – Sport Medical Services

Deep Tissue Massage
Sport blessure
Sportverzorging
Sport Fysio Spreekuur
Sportrevalidatie

Hoe kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht met jouw vragen en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Silvihnio Esajas
Voetballer Ado Den Haag - 18 jaar
10-06-2021
5

Sinds ik bij bij Markus Warnars train, ben ik veel sterker geworden. Normaal was ik na een zware voetbaltraining echt op, maar nu kan ik zelfs meer doen en doe ik regelmatig mee met de hogere teams. Mijn trainers zien dit ook en tijdens performance testen bij de voetbalclub presteer ik elke keer het hoogste van alle teamgenoten! De goede sfeer bij ArenaFysio is echt fijn om goed te kunnen trainen!

Abdi Hassan
Voetballer FC Emmen - 18 jaar
10-06-2021
5

Ik train nu een jaar regelmatig bij ArenaFysio en merk echt een heel groot verschil: ik ben sneller, sterker op het voetbalveld en presteer beter doordat ik langer door kan gaan. De trainers bij FC Emmen zien het ook: ik hoor regelmatig dat ik het heel goed doe en flinke stappen heb gezet afgelopen jaar. Als ik een blessure heb, kan ik super snel bij Markus terecht. En wat zij doen bij ArenaFysio doen, werkt gewoon echt goed!

Zachary Eisinga
Top Tennisser - 21 jaar
10-06-2021
5

Als top tennisser is fysiotherapie & performance training essentieel om te kunnen presteren. Markus ken ik al jaren en onze samenwerking is echt heel fijn. Hij weet veel en kan bij altijd weer uitdagen om nog beter te worden. Daarnaast kan ik altijd heel snel terecht als ik een blessure heb. We hebben altijd plezier tijdens de trainingen en dat maakt het alleen maar leuker. ArenaFysio is echt een aanrader voor elke topsporter!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 – 20:00 uur

Chat openen