Sport medische zorg & performance training

 

Sport Medical Services

Sport Medische Begeleiding & Performance Training van topniveau voor sportclubs en spelers.

N

Professionals met jarenlange ervaring

N

Together we Perform Better

alle sport medische zaken in goede handen van onze specialisten

Sport Medical Services

ArenaFysio biedt een breed scala aan sport medical services voor de sportteams, verenigingen en tijdens wedstrijden van organisaties. De Sportservice bestaat uit verschillende onderdelen, welke hieronder verder beschreven worden. Door samen te werken met verschillende specialisten, zorgen we ervoor dat de kwaliteit, zorg en begeleiding van de deelnemers en sporters optimaal blijft.

Together we Perform Better

De specialisten van ArenaFysio, bestaande uit fysio’s, performance trainers, sport psychologen en voedingsdeskundigen zullen gezamenlijk de begeleiding voor de sportvereniging en de individuele leden verzorgen. Met ons medisch netwerk kunnen we snel schakelen en extra specialistische zorg aanvragen indien dat nodig is.

Waarom Sport Medical Services?

Bij ArenaFysio bieden we meer dan alleen fysiotherapie. Wij kijken verder dan alleen een fysieke klacht en willen meer bereiken met onze aanpak. Daarom werken we graag samen met sporters, clubs en verenigingen die gezondheid en performance in bredere zin, samen uit willen dragen. Voor ons staat de gezondheid en welzijn van de sporter altijd centraal. Op deze manier kunnen we de veiligheid en toewijding waarborgen van zowel onze medewerkers als de sporters en betrokkenen. Met ons motto Movement as Medicine, zullen we sportverenigingen en sporters continu verder helpen om te verbeteren door een actieve, persoonlijke aanpak..

Deep Tissue Massage
knie blessure

Sportverzorging

Sportverzorging tijdens de wedstrijden en toernooien. Op deze manier zorgen we ervoor dat de spelers optimaal voorbereid zijn voor de wedstrijden. Denk aan losmaken, sportmassage, tapen, warming-up oefeningen.

Vergoeding voor deze service is nader overeen te komen.

Sport Fysio Spreekuur

Sport fysiotherapeutische zorg tijdens de trainingen. Op deze manier zorgen we dat de spelers optimaal fit en sterk zijn.

Sport fysiotherapeutische zorg tijdens de trainingen. Op deze manier zorgen we dat de spelers optimaal fit en sterk zijn.

Sport blessure

Sport Revalidatie

Tijdens het Sport Fysio Spreekuur bekijken we wat de klachten zijn. Afhankelijk van het te volgen revalidatietraject, wordt bepaald of de behandeling bij sportvereniging of bij onze locatie in Amsterdam Zuidoost of Oost wordt voortgezet. Bij ernstige blessures zal er samen met ons medisch netwerk worden bepaald wat het beste traject is.

Sport Fysio Screening

Sport fysiotherapeutische zorg tijdens de trainingen. Op deze manier zorgen we dat de spelers optimaal fit en sterk zijn.

Deze Sportclubs maken gebruik van ons

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Silvihnio Esajas
Voetballer Ado Den Haag - 18 jaar
10-06-2021
5

Sinds ik bij bij Markus Warnars train, ben ik veel sterker geworden. Normaal was ik na een zware voetbaltraining echt op, maar nu kan ik zelfs meer doen en doe ik regelmatig mee met de hogere teams. Mijn trainers zien dit ook en tijdens performance testen bij de voetbalclub presteer ik elke keer het hoogste van alle teamgenoten! De goede sfeer bij ArenaFysio is echt fijn om goed te kunnen trainen!

Abdi Hassan
Voetballer FC Emmen - 18 jaar
10-06-2021
5

Ik train nu een jaar regelmatig bij ArenaFysio en merk echt een heel groot verschil: ik ben sneller, sterker op het voetbalveld en presteer beter doordat ik langer door kan gaan. De trainers bij FC Emmen zien het ook: ik hoor regelmatig dat ik het heel goed doe en flinke stappen heb gezet afgelopen jaar. Als ik een blessure heb, kan ik super snel bij Markus terecht. En wat zij doen bij ArenaFysio doen, werkt gewoon echt goed!

Zachary Eisinga
Top Tennisser - 21 jaar
10-06-2021
5

Als top tennisser is fysiotherapie & performance training essentieel om te kunnen presteren. Markus ken ik al jaren en onze samenwerking is echt heel fijn. Hij weet veel en kan bij altijd weer uitdagen om nog beter te worden. Daarnaast kan ik altijd heel snel terecht als ik een blessure heb. We hebben altijd plezier tijdens de trainingen en dat maakt het alleen maar leuker. ArenaFysio is echt een aanrader voor elke topsporter!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00