Snel geholpen worden door onze specialist

Heeft uw kind een sportblessure opgelopen?

Onze fysio Markus Warnars is gespecialiseerd in fysiotherapie bij sportende kinderen

Wil je snel weer kunnen sporten zonder pijn aan je knie of voet?

ArenaFysio – Sportrevalidatie voor Kinderen

Heeft uw kind een sportblessure opgelopen? Dan bij je bij ArenaFysio bij het juiste adres voor fysiotherapie.

Onze fysio Markus Warnars is al jarenlang de specialist voor blessures bij sportende kinderen. Markus heeft zes jaar bij AVV Zeeburgia de sport medische begeleiding gedaan, en zodoende veel kennis en kunde weten te ontwikkelen specifiek voor de revalidatie bij kinderen. Hij is de medisch coördinator en fysiotherapeut voor de tennistalenten van Drive-ITT Tennisacademie, de voetballers van FC Amsterdam en de atleten van AV Feniks.

Ook begeleid hij kinderen die zijn geopereerd door de orthopeden van de Poli Kinder Orthopedie van het UMC Amsterdam – locatie AMC, en werkt nauw samen met deze specialisten.

ArenaFysioFysiotherapie bij Sportende Kinderen

Persoonlijke begeleiding van onze expert Markus Warnars

Overleg en afstemming met jouw trainers en coach

Veldrevalidatie & Return-to-Sport

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Afmelden & Niet Nagekomen Afspraak

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Ben je te laat, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de afspraak bij u in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt de Niet-Nagekomen afspraken Niet.

De knop linkt jou door naar de afspraken pagina. Daar kun je jouw fysio melden dat je niet kan komen.

Groeipijn bij Sportende Kinderen

Omdat kinderen tegenwoordig vaker intensief sporten, komen er meer groeiklachten voor.

Bij ArenaFysio gebruiken we alleen behandelingen die echt werken. Onze aanpak is wetenschappelijk onderbouwd, waardoor je snel resultaat zult ervaren. Als je goed luistert naar de instructie en adviezen van jouw fysio, zul je snel en goed herstellen.

Maak daarom NU een afspraak, zodat je direct aan je herstel kan gaan werken. Of lees hieronder meer over aandoeningen die bij sportende kinderen voor kunnen komen.

Markus met wereldkampioen Snowboarden Alex “Chumpy” Pullin

Markus Warnars – Specialist Sportblessure bij Kids

Onze fysio & performance trainer Markus Warnars heeft vele jaren ervaring met het begeleiden en trainen van jonge sporters, talenten en topsporters.

Met zijn expertise kan hij jou helpen om weer fit te worden na je blessure en meer uit jouw carrière te halen. Hij kijkt naar het niveau nu, en zorgt ervoor dat je snel al veel verbetering zult ervaren op gebied van:

  • Minder Blessures
  • Mobiliteit & Stabiliteit
  • Snelheid & Power
  • Kracht & Conditie

Zijn aanpak is uniek omdat hij verder kijkt dan alleen krachttraining. Juist de combinatie met kracht, coördinatie en snelheid, zorgt dat jij sneller, sterker en beter zult worden.

Daarom zul je al na een paar trainingen direct verbetering ervaren tijdens jouw trainingen en wedstrijden.

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Cyriel Eisinga
Tennis Talent
5

Since I got in contact with Marcus my injuries have been improving very rapidly. Great rehab programs and physiotherapy sessions. All around amazing experience 👌🏻👌🏻

default image
Diana Pocorni
Moeder van twee kinderen
5

Mijn kinderen zijn door deze fysio behandeld, ik ben erg tevreden. Hij neemt zijn tijd om te luisteren, heel vriendelijk en vertrouwd. Kortom top fysio 👍

default image
Frans van Heezik
Personal Trainer
5

Zeer bekwame fysiotherapeut. Zorgt op een leuke manier dat je snel herstelt van je blessure. En je leert er ook nog wat van!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00