In 2024 lanceren we Arena Health. Bereid je voor op een gezondere toekomst!

wil jij de beste voetballer worden?

 

Samen bouwen aan jouw voetbalprestaties

Wil jij de beste voetballer te worden? De performance trainers van Voetbal Performance gaan je helpen!

 

 

 

professionele performance training in amsterdam & online

Voetbal Performance Training

De trainers van Voetbal Performance zijn gespecialiseerd in fysieke trainingen voor voetballers die sterk, snel en fit willen worden. Onze performance trainers Markus Warnars en Frans van Heezik hebben jarenlange ervaring met het begeleiden, trainen en behandelen van topvoetballers. Niet voor niets komen de voetballers uit heel Nederland naar Amsterdam om onder hun begeleiding te trainen. Daarbij geven ze altijd schema’s mee voor thuis, zodat jij als voetballer zelfstandig aan jouw doelen kan blijven werken.
Met het unieke Skills & Drills programma hebben meerdere voetballer de volgende stap kunnen maken in hun carriere. Hieronder lees je meer over dit unieke programma.

Voetbal Performance

Onze performance trainers Markus en Frans hebben een uniek concept ontwikkeld wat vele voetballers de volgende stap in hun carriere heeft gegeven. De focus ligt in eerste instantie op de techniek en vaardigheid – de Skill – om daarna doormiddel van de Drills, de Skill in te slijpen. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij als voetballer de juiste techniek hebt en optimaal kan trainen.

Deze aanpak is uniek omdat de trainers verder kijken dan alleen krachttraining. Juist de combinatie met kracht, coördinatie en snelheid, zorgt dat jij sneller, sterker en beter zult worden. Daarom zul je al na een paar trainingen al direct verbetering ervaren.

Minder Blessures
Mobiliteit & Stabiliteit
Snelheid & Wendbaarheid
Kracht & Power
Herstel & Voedingsadvies

Hoe ziet voetbal performance training bij ArenaFysio er uit?

Wij zijn specialisten op het gebied van krachttraining bij oudere mensen. Omdat onze fysio’s veel ervaring hebben, kunnen we u uitstekend helpen met uw vragen en doelstellingen. Wij hanteren een uitgebreide aanpak, waardoor we realistische en haalbare doelstellingen kunnen opstellen.

Fysiotherapie Intake

We beginnen met een uitgebreide Intake waarbij we al uw blessures zullen bespreken om een zo goed mogelijk beeld van uw status te kunnen krijgen.

Fysieke Check

Daarna zullen we een fysieke check doen, waarbij we uw blessures testen en nagaan of er een specifieke oorzaak van uw klachten is.

Doelstellingen bepalen

Dan bepalen we samen haalbare doelstellingen en maken we een plan om dit te gaan realiseren.

Hoe vaak moet er getraind worden?

Over het algemeen is tweemaal per week krachttraining voldoende om goede verbetering te realiseren. Dit zal wel gedurende zes tot twaalf weken moeten worden volgehouden, om fundamentele veranderingen te kunnen garanderen.

Fysiotherapie Behandelingen

Indien er fysiotherapie behandelingen nodig zijn, zullen we daarmee beginnen. Zo scheppen we voorwaarden om goed te kunnen starten met krachttraining.

Fysiotherapie na een operatie

Met onze jarenlange expertise op het gebied van Orthopedische Revalidatie kunnen wij jou met een persoonlijke aanpak en individuele begeleiding, optimaal helpen. Orthopedische Revalidatie bij ArenaFysio bestaat dan ook uit drie fasen. Hieronder lees je er meer over en weet je wat jou te wachten staat. Aan de hand van ons 3-fasen model begeleiden wij u naar een optimaal herstel.

Recovery fase

Herstel na de operatie/herstellen van de normale beweeglijkheid. Deze fase besteden we meer tijd in de behandelkamer. Maar je krijgt ook oefeningen mee voor thuis. In onze Gym krijg je persoonlijke begeleiding van onze experts. Verder bespreken we belangrijke zaken om je herstel te bevorderen zoals voeding en recovery-strategieën.

Opbouw fase

Trainen en opbouw van kracht, coördinatie en uithoudings-vermogen. We starten met Specifieke Revalidatie en we richten ons meer en meer op jouw doelstellingen in het dagelijkse leven. In deze fase besteden we de meeste tijd in de Gym. Ook maken we een start met activiteiten die je voor de operatie al deed, en nu weer wilt kunnen doen.

Return-to-Work/Sport fase

Aan het eind van deze fase, ben je weer volledig hersteld. We starten met Sport Specifieke Revalidatie op het veld. Je start ook weer met trainingen bij jouw sportclub of gym. We bouwen de belasting op totdat je weer volledig kan sporten en alles kunt doen zoals je voor je blessure gewend was.

 

Spelers van de volgende clubs komen bij Voetbal Performance trainen

jouw team van experts

Fysio & Performance Team

Frans van Heezik

Frans van Heezik

Assistent Fysio | Personal Trainer | Voetbal Revalidatie

“Als assistent fysiotherapie helpt en begeleidt hij patienten samen met de fysio’s. Als personal trainer begeleidt hij vanuit zijn bedrijf mensen om gezonder, fitter en sterker te worden.

Markus Warnars

Markus Warnars

Fysiotherapeut | Sportrevalidatie | Kruisband Revalidatie

“ls mede-eigenaar van ArenaFysio is Markus de specialist voor blessures bij sportende kinderen en orthopedische revalidatie zoals kruisbandrevalidatie.

Zeah Heide

Zeah Heide

Assistent Fysiotherapeut | Voetbal Trainer | Sportrevalidatie

“Ik houd mij bezig met verschillende massages, revalidatie en performance training. Movement as medicine.. Wanneer begin jij?’

voor een fit & sterk team

Voetbal Performance – Team Training

Een fit en sterk voetbalteam is belangrijk om het seizoen goed te starten. De performance trainers van Voetbal Performance gaan het team helpen om dit te bereiken. Eenmaal per week wordt het team getraind en zorgen we ervoor dat kans op blessures kleiner wordt.

De focus ligt op het voorkomen van blessures en de prestatie te verbeteren. We trainen dan ook op het voetbalveld met verschillende onderdelen, waarbij kracht, snelheid, wendbaarheid en conditietraining worden gecombineerd. Met ons unieke Skills & Drills programma hebben meerdere voetballer de volgende stap kunnen maken in hun carriere. Daarbij krijgt elke speler een individueel schema om thuis te doen en krijgt het gehele team advies tav herstel en voeding.

voetbal performance – Team training

 

Herstel & Voedingsadvies

Veld Performance Training

Kracht & Power

Snelheid & Wendbaarheid

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

Hoofdlocatie Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Locatie Amstelkwartier Amstelvlietstraat 1096 GG Amsterdam Oost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00

Zondag 10.00 - 16.00