Alles over SterkerSnellerBeter – fitter worden

Voetbal Performance Training

 

Wil jij sterk en fitter worden om de beste voetballer van je team te worden? Meld je aan voor de Voetbal Performance Trainingen van ArenaFysio.

samen werken aan jou kracht, snelheid en explosiviteit

Voetbal Performance Training

Het succes van de Sport Performance Training & Coaching, begint met een goede Performance Screening en Sport Fysio Blessure Check. Pas daarna kunnen we doelen bepalen om jouw zwakke punten te verbeteren en jouw sterke punten beter te maken.

Omdat herstellen van trainingen essentieel is om beter te worden, zullen we je direct uitleggen wat jij kan doen om beter te herstellen. Zo kun je elke training het beste eruit halen.

Pas als deze twee pijlers staan, zullen we starten met de Performance Trainingen, gericht om jou sterker, sneller, beter en fitter te maken.

Alles over Sport Performance Training bij ArenaFysio

Sport Fysio Screening

Omdat elk mens uniek is, elke sport anders is en iedereen anders ontwikkelt, beginnen wij ons Performance Training Programma met een uitgebreide Fysieke en Mentale analyse.

Jouw Mentale status zegt iets over hoe je omgaat met tegenslagen en je voorbereid op wedstrijden. Door dit te beter te leren begrijpen, kun je nog beter worden en leen van jouw tegenslagen. Hiermee maak je een groot verschil ten opzichte van andere sporters.

ArenaFysio – Screening

Sport Fysio Vragenlijst

Een uitgebreide vragenlijst waar wij alle belangrijke informatie meenemen: mindset; oude blessures, medische geschiedenis; drink- en voedingspatroon; slaap en recovery strategien.

Fysieke Sport Fysio Screening Analyse van jouw fysieke status. We checken jouw spierlengte, gewrichten en eventuele (oude) blessures.

Functional Movement Screening Analyse van motorische vaardigheden

Recovery Strategy

Herstel na trainingen is essentieel om beter te presteren.

Bij ArenaFysio leren we jou wat je beter kan doen en welke Recovery-strategieën voor jou het beste zijn.

ArenaFysio – Recovery

Rest & Relax

Slaap en Relaxen

Rehydrate

Vocht en drinken tijdens sporten en voor herstel

Refuel

wat moet je eten om te herstellen? En wat moet je eten tijdens jou sportprestaties?

Repair & Regeneraion

Wat moet je eten en drinken om nog beter te herstellen? Welke oefeningen helpen om te herstellen na trainigen en wedstrijden.

 

Training & Opbouw fase

 We starten met een uitgebreide analyse van jouw fysieke status. Jouw motorische eigenschappen worden geanalyseerd en we bepalen welke stappen we verder moeten nemen om jou verder te helpen.

ArenaFysio – Training

Mindset Training

Hoe kan je beter presteren? En welke mindset werkt het beste?

Mobility & Stability Training Verbeteren van mobiliteit & stabiliteit van spieren en gewrichten

Coordination Training

Verbeteren van jouw coordinatieve vermogen in Gym en het Sportveld

Strength & Power Training

Kracht & Power training om beter, sneller en sterker te worden

Speed & Acceleration Training

Kracht & Power training om beter, sneller en sterker te worden.

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Zachary Eisinga
Top Tennisser - 21 jaar
10-06-2021
5

Als top tennisser is fysiotherapie & performance training essentieel om te kunnen presteren. Markus ken ik al jaren en onze samenwerking is echt heel fijn. Hij weet veel en kan bij altijd weer uitdagen om nog beter te worden. Daarnaast kan ik altijd heel snel terecht als ik een blessure heb. We hebben altijd plezier tijdens de trainingen en dat maakt het alleen maar leuker. ArenaFysio is echt een aanrader voor elke topsporter!

Silvihnio Esajas
Voetballer Ado Den Haag - 18 jaar
10-06-2021
5

Sinds ik bij bij Markus Warnars train, ben ik veel sterker geworden. Normaal was ik na een zware voetbaltraining echt op, maar nu kan ik zelfs meer doen en doe ik regelmatig mee met de hogere teams. Mijn trainers zien dit ook en tijdens performance testen bij de voetbalclub presteer ik elke keer het hoogste van alle teamgenoten! De goede sfeer bij ArenaFysio is echt fijn om goed te kunnen trainen!

Abdi Hassan
Voetballer FC Emmen - 18 jaar
10-06-2021
5

Ik train nu een jaar regelmatig bij ArenaFysio en merk echt een heel groot verschil: ik ben sneller, sterker op het voetbalveld en presteer beter doordat ik langer door kan gaan. De trainers bij FC Emmen zien het ook: ik hoor regelmatig dat ik het heel goed doe en flinke stappen heb gezet afgelopen jaar. Als ik een blessure heb, kan ik super snel bij Markus terecht. En wat zij doen bij ArenaFysio doen, werkt gewoon echt goed!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00