Sterker – Fitter – Sneller

 

Samen bouwen aan jouw voetbalprestaties

Wil jij de beste voetballer te worden? De performance trainers van Voetbal Performance gaan je helpen!

professionele performance training in amsterdam & online

Voetbal Performance Training

De trainers van Voetbal Performance zijn gespecialiseerd in fysieke trainingen voor voetballers die sterk, snel en fit willen worden. Onze performance trainers Markus Warnars en Frans van Heezik hebben jarenlange ervaring met het begeleiden, trainen en behandelen van topvoetballers. Niet voor niets komen de voetballers uit heel Nederland naar Amsterdam om onder hun begeleiding te trainen. Daarbij geven ze altijd schema’s mee voor thuis, zodat jij als voetballer zelfstandig aan jouw doelen kan blijven werken.
Met het unieke Skills & Drills programma hebben meerdere voetballer de volgende stap kunnen maken in hun carriere. Hieronder lees je meer over dit unieke programma.

Voetbal Performance

Onze performance trainers Markus en Frans hebben een uniek concept ontwikkeld wat vele voetballers de volgende stap in hun carriere heeft gegeven. De focus ligt in eerste instantie op de techniek en vaardigheid – de Skill – om daarna doormiddel van de Drills, de Skill in te slijpen. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij als voetballer de juiste techniek hebt en optimaal kan trainen.

Deze aanpak is uniek omdat de trainers verder kijken dan alleen krachttraining. Juist de combinatie met kracht, coördinatie en snelheid, zorgt dat jij sneller, sterker en beter zult worden. Daarom zul je al na een paar trainingen al direct verbetering ervaren.

Minder Blessures
Mobiliteit & Stabiliteit
Snelheid & Wendbaarheid
Kracht & Power
Herstel & Voedingsadvies

Performance – Veld

Trainen onder begeleiding van onze performance trainers op het voetbalveld.

35 euro per maand

1 x per week – 75 minuten

Maximaal 12 personen

Performance – Gym

Trainen onder begeleiding van onze performance trainers in de performance gym.

49 euro per maand

1 x per week – 75 minuten

Maximaal 6 personen

voor een fit & sterk team

Voetbal Performance – Team Training

Een fit en sterk voetbalteam is belangrijk om het seizoen goed te starten. De performance trainers van Voetbal Performance gaan het team helpen om dit te bereiken. Eenmaal per week wordt het team getraind en zorgen we ervoor dat kans op blessures kleiner wordt.

De focus ligt op het voorkomen van blessures en de prestatie te verbeteren. We trainen dan ook op het voetbalveld met verschillende onderdelen, waarbij kracht, snelheid, wendbaarheid en conditietraining worden gecombineerd. Met ons unieke Skills & Drills programma hebben meerdere voetballer de volgende stap kunnen maken in hun carriere. Daarbij krijgt elke speler een individueel schema om thuis te doen en krijgt het gehele team advies tav herstel en voeding.

voetbal performance – Team training

 

Herstel & Voedingsadvies

Veld Performance Training

Kracht & Power

Snelheid & Wendbaarheid

Spelers van de volgende clubs komen bij Voetbal Performance trainen

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

Silvihnio Esajas
Voetballer Ado Den Haag - 18 jaar
10-06-2021
5

Sinds ik bij bij Markus Warnars train, ben ik veel sterker geworden. Normaal was ik na een zware voetbaltraining echt op, maar nu kan ik zelfs meer doen en doe ik regelmatig mee met de hogere teams. Mijn trainers zien dit ook en tijdens performance testen bij de voetbalclub presteer ik elke keer het hoogste van alle teamgenoten! De goede sfeer bij ArenaFysio is echt fijn om goed te kunnen trainen!

Zachary Eisinga
Top Tennisser - 21 jaar
10-06-2021
5

Als top tennisser is fysiotherapie & performance training essentieel om te kunnen presteren. Markus ken ik al jaren en onze samenwerking is echt heel fijn. Hij weet veel en kan bij altijd weer uitdagen om nog beter te worden. Daarnaast kan ik altijd heel snel terecht als ik een blessure heb. We hebben altijd plezier tijdens de trainingen en dat maakt het alleen maar leuker. ArenaFysio is echt een aanrader voor elke topsporter!

Abdi Hassan
Voetballer FC Emmen - 18 jaar
10-06-2021
5

Ik train nu een jaar regelmatig bij ArenaFysio en merk echt een heel groot verschil: ik ben sneller, sterker op het voetbalveld en presteer beter doordat ik langer door kan gaan. De trainers bij FC Emmen zien het ook: ik hoor regelmatig dat ik het heel goed doe en flinke stappen heb gezet afgelopen jaar. Als ik een blessure heb, kan ik super snel bij Markus terecht. En wat zij doen bij ArenaFysio doen, werkt gewoon echt goed!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00