in goede handen voor al uw fysieke klachten.

 

Uw gezondheid is onze zorg

 

 

Hier leest u alles over onze diensten en behandelingen.
Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke aanpak.

 

“It’s more important to know what sort of person has a disease than to know what sort of disease a person has.”
Hippocrates

460 - 370 voor Christus

Hieronder lees je alles over welke fysieke klachten je bij ons terecht kan

bij arenafysio zijn we gespecialiseerd in fysiotherapie, orthopedische revalidatie en sportrevalidatie, waaronder sportfysiotherapie en veldrevalidatie

Onze specialisaties zijn fysiotherapie voor behandeling van lage rugklachtennekpijn (whiplash) en pijnklachten aan spieren en gewrichten. Zo hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, algemene sportblessures (zoals hamstring- en liesblessures), knieblessures en bovenbeenblessures. En wanneer je jouw enkel hebt verzwikt, kun je ook uitstekend bij ons revalideren. Ook komen er vaak sporters zoals hardlopers, met een achillespeesblessure, hielspoor of onderbeen klachten. We zien daarnaast regelmatig mensen met een schouderblessure, zoals een schouder uit de kom.

Samen met de orthopedisch specialisten in Amsterdam Zuidoost, verzorgen wij de orthopedische revalidatie na een operatie (zoals een kruisbandreconstructie, meniscus operatie, schouderoperatie of heupoperatie). Met jouw fysiotherapeut werk je aan het herstel zodat je snel weer de oude bent. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor revalidatie na een botbreuk.

Fysiotherapie na een Sportblessure – Sportfysiotherapie & Sportrevalidatie

Hoe kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht met jouw vragen en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Meer over ons team & visie

Persoonlijke behandeling door onze experts

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

default image
Mendy Drabbe
5

Mijn ervaring bij ArenaFysio en met fysio Markus, is heel positief. Door een lelijke val was mijn pols gebroken en had ik een scheurtje in mijn meniscus opgelopen. Ik hoopte door wat rust en tijd dat de functionaliteit weer terug kwam en ik weer kon sporten. Helaas, vroeg het om meer. ArenaFysio staat voor movement en dat bleek voor mijn herstel ook het ‘medicijn’. Met de juiste oefeningen en maatwerk begeleiding vanuit Markus ben ik nu weer lekker aan het hardlopen. Markus heb ik als heel kundig ervaren en iemand waarbij je je snel op je gemak voelt door zijn relaxte persoonlijkheid.

QZN7
5

ik vind het een top praktijk. Mijn zoontje had heel veel last van zijn knie. Binnen 2 weken knie pijn weg bij ArenaFysio. Ben echt tevreden.

xDizion
5

Goede en leuke trainingen in een perfecte omgeving voor hersteltrainingen, return to sport trainingen en voor extra performance training. Je kunt er alles trainen en de begeleiding die je hebt is ook goed. Ze vertellen je precies wat je goed of fout doet zodat je het uiterste uit je training kan halen. Hele leuke ervaring en beter dan mijn vorige trainer.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur