in goede handen voor al uw fysieke klachten.

 

Uw gezondheid is onze zorg.

Hier leest u alles over onze diensten en behandelingen.
Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke aanpak.

 

“It’s more important to know what sort of person has a disease than to know what sort of disease a person has.”
Hippocrates

460 - 370 voor Christus

Hieronder lees je alles over welke fysieke klachten je bij ons terecht kan

bij arenafysio zijn we gespecialiseerd in fysiotherapie, orthopedische revalidatie en sportrevalidatie, waaronder sportfysiotherapie en veldrevalidatie

Onze specialisaties zijn fysiotherapie voor behandeling van lage rugklachtennekpijn (whiplash) en pijnklachten aan spieren en gewrichten. Zo hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, algemene sportblessures (zoals hamstring- en liesblessures), knieblessures en bovenbeenblessures. En wanneer je jouw enkel hebt verzwikt, kun je ook uitstekend bij ons revalideren. Ook komen er vaak sporters zoals hardlopers, met een achillespeesblessure, hielspoor of onderbeen klachten. We zien daarnaast regelmatig mensen met een schouderblessure, zoals een schouder uit de kom.

Samen met de orthopedisch specialisten in Amsterdam Zuidoost, verzorgen wij de orthopedische revalidatie na een operatie (zoals een kruisbandreconstructie, meniscus operatie, schouderoperatie of heupoperatie). Met jouw fysiotherapeut werk je aan het herstel zodat je snel weer de oude bent. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor revalidatie na een botbreuk.

Fysiotherapie na een Sportblessure – Sportfysiotherapie & Sportrevalidatie

Dit is wat anderen over ons schrijven op google

Onze klanten vertrouwen ons

"Mijn kinderen zijn door deze fysio behandeld, ik ben erg tevreden. Hij neemt zijn tijd om te luisteren, heel vriendelijk en vertrouwd. Kortom top fysio 👍"

Diana Pocorni

Moeder van twee kinderen

"Supersnel herstel na een meniscusoperatie. Een fijne persoonlijke een progressieve aanpak. Na 4 weken een bijna volledig herstel."

Yannick Mulder

Tennis Trainer - Strength & Conditioning Coach

"Sinds maart ben ik vanwege mijn hernia onder behandeling van de fysio's van ArenaFysio. Twee therapeuten hebben me tot nu toe geholpen. Over beide ben ik bijzonder tevreden. De rustige benadering, uitleg, feedback, meegegeven oefeningen en fysio behandeling bevallen me heel goed. Het is de moeite waard deze nog even voort te zetten. ArenaFysio kan ik anderen van harte aan bevelen."

Maks Berhitoe

Voormalig leraar / gepensioneerde

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Meer over ons team & visie

Persoonlijke behandeling door onze experts

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden nadat je bovenstaande hebt gelezen? Stuur ons een bericht en wij zorgen dat je duidelijkheid krijgt.

Gemak, daar staan we voor

Maak direct je afspraak 

Je kiest makkelijk de tijd waarop jij kan. De afspraak staat meteen in onze agenda. Wel zo makkelijk!

– De blauwe plekken zijn voor Intake van een uur.

– De groene plekken zijn voor een Intake van een halfuur.

Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 20:00 uur