Onze patiënten waarderen ons met een 9,5/10 op zorgkraartnederland

 

Uw gezondheid is onze zorg

Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke begeleiding

Wil je snel weer vrij kunnen bewegen zonder pijnklachten?

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

ArenaFysio is een nieuwe, innovatieve fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuidoost. Wij richten ons op zowel de bewoners als de werkenden in deze wijk van Amsterdam. Als fysiotherapeuten hebben wij ons gespecialiseerd in Fysiotherapie, Orthopedische Revalidatie en SportrevalidatieMet ons team van specialisten staan wij voor u klaar om de beste zorg te bieden. Onze fysiotherapie praktijk is vlakbij Station Amsterdam Bijlmer-Arena & Bullewijk gevestigd.

Specialistische Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Bij ArenaFysio ervaart u een persoonlijke aanpak van fysiotherapeuten die jarenlange ervaring hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw verhaal en zorgen dat je snel verbetering zult ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in blessures bij sportende kinderen, orthopedische revalidatie zoals na een kruisband- of meniscus operatie, en sportrevalidatie voor alle sportblessures. Wij hebben een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor mensen met artrose aan de knie en heup. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor acute lage rugklachten, nekpijn (whiplash), of schouderklachten.

Makkelijk bereikbaar

Locatie Amsterdam Zuidoost

snel geholpen worden

Maak direct uw afspraak

U heeft geen verwijzing nodig

Afmelden & Niet Nagekomen Afspraak

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Ben je te laat, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de afspraak bij u in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt de Niet-Nagekomen afspraken Niet.

De knop linkt jou door naar de afspraken pagina. Daar kun je jouw fysio melden dat je niet kan komen.

Dit is wat anderen over ons schrijven

Onze klanten vertrouwen ons

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArenaFysio is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Maandag t/m Vrijdag  08:00 - 20:00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00